Yahoo Japan zet single-socket AMD EPYC 7000-serie processors

0
131

Nul

Video: Mike Rayfield en David Wang te leiden Radeon grafische divisie

Yahoo Japan wordt de eerste Japanse ISP implementeren van single-socket PowerEdge-servers, aangedreven door AMD ‘ s EPYC 7000-serie processors.

Moet lezen: iOS 11.3: Tips, trucs, en het repareren van de grootste ergernissen

De reden is steeds een gemeenschappelijke één: Door het overschakelen naar single-socket oplossingen bedrijven plukken de voordelen van lagere kosten.

“Yahoo Japan is zeer selectief in het kiezen van welke systemen voldoen aan onze hoge normen voor prestaties en optimalisatie in het datacenter,” zei Nobuhiro Takasawa, vice president van Yahoo Japan de Activiteiten van de Website bij Yahoo Japan. “AMD EPYC was in staat om te voldoen aan die eisen te voldoen, terwijl ook het verlagen van de total-cost-eigendom met een single-socket-platform.”

AMD biedt wat zij noemt een “no compromise” single-socket-platform, met geen willekeurige beperkingen ingesteld op de I/O of geheugen bandbreedte en prestaties. Dit stelt klanten in staat om een compromisloze keuze voor weinig gebruikte servers, en profiteren van een lager energieverbruik en lagere investeringen.

​AMD EPYC processors
(Afbeelding: AMD EPYC)

Elke EPYC pakket processor ondersteunt tot 2 TB van DDR4 RAM-geheugen meer dan acht kanalen, en heeft 128 PCIe lanes, wat betekent dat het platform heeft meer dan twee-en-een-half keer de I/O dichtheid van een processor, zoals Intel Xeon-SP-Serie.

Dit is een van de vele overwinningen die AMD heeft gehad in de server ruimte met zijn single socket platforms als te laat.

Eerder dit jaar Dell, EMC onthulde een lijn van single – en dual-socket EPYC-aangedreven PowerEdge-servers, die 20 procent lagere totale kosten van eigendom en 25 procent meer HPC prestaties.

Lees ook: Alles wat je moet weten over het opladen van je iPhone X of iPhone 8

In December 2017 Baidu, het Chinese internet search provider en marktleider op het gebied van de kunstmatige intelligentie, de beschikbaarheid aangekondigd van AMD EPYC-aangedreven AI, big data en cloud computing (ABC) diensten.

Dezelfde maand zag Microsoft de eerste wereldwijde cloud provider te gebruiken EPYC processors in haar datacenters. En in November van hetzelfde jaar, de nieuwe EPYC-aangedreven Hewlett Packard Enterprise (HPE) ProLiant DL385 Gen10 server nieuwe wereldrecords voor zowel SPECrate 2017_fp_base en SPECfp_rate2006 benchmarks.

Verwante verhalen

Apple geeft iOS is een puinhoop, heeft een plan om het beter te maken Hier is hoe iOS 11.3 handgrepen een iPhone crash te wijten aan een slechte batterij van Uw iPhone 8 of iPhone X batterij kan slijten in ongeveer 18 maanden Kernsmelting en het Spook Is van uw PC kwetsbaar? Het krijgen van Apple voor het vervangen van uw iPhone falende accu is een grotere problemen dan het zou moeten zijn hoeveel iPhones heeft Apple verkoopt elke seconde?

Verwante Onderwerpen:

Datacenters

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

0