OS skitserer Kinesiske produkter, der er indstillet til at være slået med 25 procent takst

0
125

Nul

Det Hvide Hus har optrappet sine aggressive handlinger om handel ved at foreslå, at 25 procent told på $50 milliarder i den Kinesiske import for at protestere Beijing ‘ s politikker, som kræver, at udenlandske virksomheder at aflevere teknologi.

Kina straks sagde, at det ville gøre gengæld mod de nye takster, som er rettet mod high-tech industrier, som Beijing har været næring, fra avancerede produktions-og rumfart, at informations-og robotteknologi.

Kontoret for den AMERIKANSKE handelsrepræsentant udstedt en liste målretning til 1.300 Kinesiske produkter, herunder industrielle robotter og telekommunikationsudstyr.

De foreslåede takster, der ville træde i kraft med det samme: En offentlige kommentar periode vil vare indtil Maj 11, og en høring om de takster, der er fastsat til 15 Maj. Virksomheder og forbrugere vil have mulighed for at lobby for at få nogle produkter er taget ud af listen, eller har andre tilføjet.

Den seneste OS flytte risici, hvilket øger handel spændinger med Kina, som mandag havde slået afgifter på $3 milliarder i AMERIKANSKE produkter i svar på tidligere AMERIKANSKE told på stål og aluminium import.

“Kina vil være tvunget til at vippe tilbage,” advarede Philip Levy, en senior fellow ved the Chicago Council on Global Affairs og en økonomisk rådgiver for Præsident George W Bush.

Tidligt onsdag i Beijing, Kinas Handel Ministeriet sagde, at det “på det kraftigste fordømmer og modsætter sig kraftigt” den foreslåede OS takster og advarede for repressalier.

“Vi vil forberede lig foranstaltninger for OS produkter med samme skala” i henhold til forskrifterne i den Kinesiske handel lov, en talsmand sagde i kommentarer båret af den officielle Xinhua News Agency.

Den AMERIKANSKE sanktioner, der er beregnet til at straffe Kina for at indsætte stærk arm taktik i bestræbelserne på at blive en global teknologi. Disse omfatter presser Amerikanske virksomheder til at dele-teknologi til at få adgang til det Kinesiske marked, som tvinger OS virksomhederne til at licensere deres teknologi i Kina på ugunstige betingelser og endda hacking ind i OS virksomheders computere til at stjæle forretningshemmeligheder.

I September 2015, de to lande underskrev en aftale, angiveligt for at forhindre økonomisk spionage fra at være gennemført online, der efterfølgende blev der hævdes at være krænket meget næste dag.

Kathy Bostjancic af Oxford Economics forudsagt de takster, der “blot ville have en marginal indflydelse på den AMERIKANSKE økonomi” – medmindre de gnist “tit-for-tat gengældelse, der resulterer i en bred global handel krig”.

Repræsentanter for Amerikansk virksomhed, der har klaget over i årevis, at Kina har rodede rundt OS, teknologi og diskriminerede mod AMERIKANSKE virksomheder, var dog kritiske over for regeringens nyeste tiltag.

“Ensidige takster kan gøre mere skade end gavn, og gøre meget for at løse problemerne i Kina ‘s (intellektuel ejendomsret) og tech transfer politik”, udtaler John Frisbie, formand for US-China Business Council.

At lukke ud GPU Technology Conference i San Jose i sidste uge, Nvidia CEO og grundlægger Jensen Huang sagde, at “der kan ikke blive en [handel] krig”.

“Det er helt sikkert bedre, det er faktisk meget vigtigt, at verden fortsætter med at have et samarbejde, handel og åben virksomhed, relation,” sagde Huang.

“Vi sælger til Kina, vi har partnere i Kina, Kina’ s økosystem og økonomi afhænger af vores teknologi, vi har en masse gode medarbejdere i Kina, som bidrager til skabelse af produkter [i USA], og jeg bruger Kina, men det er tilfældet med Indien, det er sandt, med det Forenede Kongerige — det er sandt overalt-så spørgsmålet er for virksomheder, der er globale, hvordan skal vi tænke igennem, og jeg tror svaret er den bedste måde er at arbejde med vores nationer til at finde ud af en måde til at samarbejde.”

Når du annoncerer processen med at indføre tariffer, der sidste måned, United States Trade representative Robert Lighthizer sagde, at USA har 44 millioner arbejdstagere, der er involveret i “høj-teknologi-områder”, og at teknologien vil være “rygraden i fremtiden” for den Amerikanske økonomi.

“Vi har et underskud på handelsbalancen, afhængigt af den måde du beregne, $504 milliarder, nu, nogle mennesker ville sige, at det er rigtig $375 milliarder,” den AMERIKANSKE Præsident, Donald Trump sagde på det tidspunkt. “Der er mange forskellige måder at se det på, men uanset hvordan du ser på det, det er det største underskud, der er noget land i historien for vores verden-det er ude af kontrol.”

“Vi gør ting for dette land, der skulle have været gjort for mange, mange år-vi har haft denne form for misbrug, som mange andre lande og grupper af lande, der var sat sammen for at drage fordel af de Forenede Stater, og vi ikke ønsker at det skal ske, vi ikke kommer til at lade det ske.”

I februar, lederne af CIA, FBI, NSA, og direktøren for national intelligence til Senatet Intelligence Udvalget anbefalede, at Amerikanerne ikke bruge produkter fra Huawei og ZTE.

Sidste måned, Trump har udstedt en ordre om at synke Broadcom ‘ s overtagelse af Qualcomm, siger, at der var “troværdige beviser” for, at aftalen ville skade den nationale sikkerhed i Usa.

RELATEREDE DÆKNING

Nvidia svarer til Trump ‘ s truende handelskrig med opfordrer til samarbejde insteadTrump skyder teknologi handelskrig med ChinaNext Kinesiske hovedmålgrupper af Trump takster kunne være tech og telcoParanoia vil ødelægge os: Hvorfor Kinesiske tech er ikke udspionerer AmericansBroadcom-Qualcomm gik fra slemt til værre til Trumf: Det hele beskidte sagaTPP handelsaftale går med 11 eu-statesHow Kina blev en cybersecurity kraftcenter (TechRepublic)

Med AAP

trump.jpg

Relaterede Emner:

Kina

CXO

Regeringen

Sikkerhed

0