Nya små-och MEDELSTORA företag att gynna DET regler för offentlig upphandling i upp till diskussion

0
111

Noll

Den Digitala Omvandling Agency (DTA) har publicerat ett utkast till Upphandling av IKT-system Ram som syftar till att föra regeringen i de “digitala eran” genom att ändra sättet att kontrakt tilldelas.

I ett försök att sprida AU$6,5 miljarder spenderas årligen på DET av den Australiska regeringen, DTA har lyft fram sex nya teman, som innefattar en panel makeover, flexibilitet med kontrakt behov, bildandet av en one-stop shop för verktyg och information, inter-agency samarbete, bättre utbildning-huset på upphandling, och en förändring i tänkande kring betydelsen av en avdelning upphandling personal.

Relaterade Ämnen:

Australien

CXO

Innovation

Digital Omvandling: En Guide CXOs

Big Data Analytics

0