Nieuwe MKB-begunstiging van HET aanbestedingsregels voor discussie

0
157

Nul

De Digital Transformation Agency (DTA) publiceerde een ontwerp van ICT-Inkoop Kader gericht op het brengen van de overheid in het “digitale tijdperk” door het veranderen van de manier waarop de opdrachten worden gegund.

In een poging om de verspreiding van AU$6,5 miljard besteed jaarlijks op HET door de Australische regering, de DTA heeft gemarkeerd zes opkomende thema ‘ s, die zijn voorzien van een paneel makeover, flexibiliteit met de overeenkomst behoeften, de vorming van een one-stop-shop voor informatie en tools, inter-institutionele samenwerking, beter onderwijs in huis op overheidsopdrachten, en een verandering in het denken rond het belang van een afdeling inkoop personeel.

Verwante Onderwerpen:

Australië

CXO

Innovatie

Digitale Transformatie: Een CXOs Gids

Big Data Analytics

0