NBN VD Bill i Morgon att kliva ner

0
110

Noll

Verkställande direktören i bolaget rulla ut Australiens National Broadband Network (NBN) Bill i Morgon har meddelat att han kommer att kliva ner från sin roll genom att i slutet av året.

“Jag anser att företaget förbereder sig på att möta de nya utmaningar som väntar, det är rätt tid att lämna över stafettpinnen till nästa fas i detta otroliga projekt och för mig att planera för nästa steg i min karriär,” i Morgon, sade i ett uttalande på onsdag morgon.

“Ibland, min roll på NBN har varit utmanande, obeveklig, och, ja, ibland frustrerande, men det har aldrig funnits en tid att jag inte var stolt över att vara en del av den NBN team,” i Morgon läggs i ett e-postmeddelande till NBN personal.

“Med tanke på att vi fortfarande har nio månader tillsammans, jag ber för din fortsatta stöd på tre områden: 1) förbättra kundens upplevelse för de kundkontakter som vi kontroll; 2) att främja bygga ett högkvalitativt nät; och 3) att hitta sätt att hålla våra kostnader nere så att vi kan hålla våra tjänster tillgängliga för alla.”

I slutet av 2018, i Morgon kommer att ha tjänat som NBN VD för nästan fem år, med NBN ordförande Dr Ziggy Switkowski säger i Morgon har “byggt en flexibel, resultatinriktad organisation som kommer att bygga på sin gamla”.

Enligt NBN, det kommer att göra en “global sökning” för nästa VD, med avgång efter omfattande kritik av projektet bland stigande konsumenternas klagomål.

Tillkännagivandet följer NBN i februari tillkännagav den avgång som chef för corporate affairs officer Karina Keisler, som har varit med företaget sedan mitten av 2014.

“Karina har lett oss genom otaliga presskonferenser, Senatens förhör, gemenskapens åtaganden och aktiviteter anställd i utan tvekan en av de svåraste kommunikation och relationer regeringen roller i landet,” i Morgon sa på den tiden.

“Medan vi är ledsna att förlora henne, Karina lämnar oss med ett starkt lag som kommer att fortsätta att rapportera om våra framsteg, klargöra fakta, och hjälpa till att hantera företagets rykte.”

NBN har ännu inte hittat en ersättare, med Keisler bo tills NBN: s helåret finansiella resultat tillkännagivandet i augusti.

Både Keisler och i Morgon har tidigare arbetat på Vodafone i Australien innan deras roller i NBN.

Tidigare NBN täckning

ACMA varnar tre telekombolag på att ge mer NBN infoMost NBN hastighet lovar faktiskt levereras: ACCCDodo, iPrimus, Befälhavare senaste för att kompensera 5,800 NBN customersNBN meddelar “simulerade utbildning” för contractorsSolving NBN trängsel med Juniper network automation botsServer införande/migration checklista (Tech Pro Forskning)NBN den viktigaste drivkraften för konsumenten telco missnöje: ACCCiiNet och Internoden falla till NBN hastighet ersättning hammerAussie Bredband presenterar NBN CVC graphsBroken ner genom NBN teknik: ACMA vill publicera telco klagomål dataOne tredjedel av hushållen frånkopplad under NBN switch: ACMANBN säger individuella linjer har 1 procent chans av misslyckande

Relaterade Ämnen:

CXO

Smartphones

Mobila OS

Säkerhet

Hårdvara

Recensioner

0