NBN underliggende problemstillinger i landdistrikterne udrulning: NT regering

0
119

Nul

Mens den National Broadband Network (NBN) har taget skridt til at forbedre landdistrikterne og regionale udrulning i det sidste år, den Nordlige Område har regeringen hævdede, at den “underliggende problemer” af at levere pålidelige og tilstrækkelige bredbåndstjenester til fjerntliggende områder af Australien fortsat.

“Himlen Mønstre satellit service, kan ikke være den eneste løsning til at tjene fjernbetjening Territorians behov,” NT regeringens indsendelse [PDF] til Fælles Stående Komité for National Broadband Network ‘ s landdistrikter og regionale indførelse undersøgelse sagde.

“Både NBN Co og den Australske regering nødt til aktivt og i fællesskab udvikle responsive løsninger, der opfylder behovene af den betydelige NT befolkning, der bor uden for byerne.”

I stedet for at vente på bedre service fra NBN-som tidligere onsdag meddelte, at dets CEO Bill Morgen vil træde ned ved udgangen af dette år — NT regering sagde også, at det er nu stole på sin egen AU$30 millioner co-investeringer med Telstra til at levere mobil-og fastnet-dækning til 17 afsidesliggende samfund.

Det område regering sagde, at det har også været lobbyarbejde både NBN og den føderale regering til at gøre brug af de eksisterende fiberoptiske infrastruktur i 39 NT fællesskaber”, snarere end det teknisk underlegen satellit-løsning”.

Viasat, der hjalp med at designe og bygge NBN ‘ s satellit-tjeneste, er brugt sin indsendelse [PDF] til at foreslå “realistiske og gennemførlige skridt”, der NBN kunne tage for at “gøre satellit-bredbånd til en mere attraktiv og robust service, end det er i øjeblikket tilbudt”.

Viasat ‘ s forslag til den nærmeste fremtid er for NBN til at skabe trinvise investeringer i teknologiske forbedringer til sin Sky Mønstre satellitter.

“Vi anbefaler, at gennemføre en Layer 3 netværk management program på Himlen Mønstre netværk, som vil kunne fordoble mængden af data, der kan benyttes af kunder og samtidig bevare den service kvalitet, på samme økonomi til at NBN som i dag,” Viasat forklarede.

For det lange sigt, Viasat sagde NBN kunne “overveje muligheder” for at give mere satellit-båndbredde.

“Planlægning bør begynde for alvor nu. Den seneste udvikling i satellit-teknologi, der tillader NBN til at skræddersy sin langsigtede plan er at give mulighed for 250+Mbps tjenester med kapacitet koncentreret i områder med de højeste efterspørgsel,” sagde det.

NBN CEO Bill Morgen havde tidligere fortalt ZDNet, der NBN er “tæt” se forbedringer inden for satellit-teknologi og kapacitet, herunder 1Tbps de satellitter, der er bygget af andre, samt implementering af en tredje satellit, eller bevæger sig mere satellit-brugere til faste trådløse netværk.

At gentage sin opfordring fra December til at ophøre med salg på den faste trådløse netværk, mens trængslen er rettet, Aussie Bredbånd derefter brugt sin indsendelse [PDF] til at sige, at der skal være en “industri standard for, hvad der udgør overbelastning”.

“Vi mener, NBN’ s definition af trængsel på faste trådløse tårne er utilstrækkelig, især sammenlignet med de forventninger, kunderne,” Aussie Bredbånd sagde.

“Det er vores faste overbevisning, at udrulningen af faste trådløse program har behov for at blive sat på pause, svarende til pause for nylig anvendt til HFC-teknologi, samtidig med at NBN-adresser problemer med trængsel på faste trådløse tårne.”

En sådan overbelastning spørgsmål, der har været i gang i mere end et år, Aussie Bredbånd sagde, tilføjer, at den mener, at “situationen bliver værre”.

“Anekdotisk, er vores support team siger, at de har endnu til at se nogen kunde, hvis tårn celle har været igennem en opgradering modtage en markant bedre service,” sagde det.

Aussie Bredbånd, også kaldet for faste trådløse netværk teknologi til at indgå i NBN ‘ s nye engros priser model.

Indsendelse [PDF] af Australske Private Netværk (APN) — som handler satellit-RSP Activ8me — fokuseret på den manglende sammenhæng mellem NBN, Rsp, og deres levering partnere for at forbedre service opkald til kunder.

“NBN’ s forretningsmodel betyder, at APN ikke har nogen reel kontrol af enhver tjeneste, kalde, selv om det er ansvar for den, der beskæftiger sig med kunden. Det er meget frustrerende for vores medarbejdere til at beskæftige sig med væsentlige og begrundede klager fra kunderne, men har minimal indflydelse på reparationen,” APN sagde.

“APN kan blive skeptisk over for påstande om tekniker sygdom, køretøj, opdelinger, osv, men har ingen reelle beviser. Vi tror, at en mere inklusiv proces med RSP at være i stand til at styre prioriteringer og ressourcer, der ville resultere i et bedre resultat for kunderne.”

Som Aussie Bredbånd, APN også pegede mod overbelastning spørgsmål til stede på den faste trådløse netværk, men sagde NBN er for nylig begyndt at dele oplysninger med Rsp på overbelastede tårne “at hjælpe os med at foretage fejlfinding af problemer, og også som en guide til salg-strategier”.

“Men vi har ikke noget klart billede af omfanget af programmet, og også de længere sigt billede af den netkapacitet,” APN, der er indgået.

Der peger i retning af den “skæve” udrulningen af NBN i regionen, i mellemtiden, Warrumbungle Shire Rådets fremlæggelse [PDF] koncentreret sine argumenter på, hvad Telstra som en NBN udbyder kan gøre for at løse lokale problemer, herunder at foretage en teknisk undersøgelse og en europæisk undersøgelse om oprettelse af et netværk af lokaliserede repeatere; fjernelse af tekniske termer og industri-jargon fra sin kommunikation med beboerne; at undersøge installationen af et trådløst service for herredet; og “pålidelig og retfærdig service for alle internet-brugere”.

NBN ‘ s business case

Den fælles stående udvalg også udgivet en serie af indlæg på sin NBN business case undersøgelse, med Vodafone Australien peger ud [PDF] indgående konkurrence med 5G og argumenterer for deling af frekvensressourcer eller frigive NBN ‘ s frekvenser til andre luftfartsselskaber, som derefter kunne rejse penge nok til at forlænge fibre-to-the-lokaler (FttP) fodaftryk.

“Den samlede pris for AU$43 millioner til at blive betalt af NBN bør det ønsker at bruge denne [3.5 GHz 5G] spektrum er væsentlig lavere end den pris, der betales af NBN og mobilnetoperatører ved den seneste auktion for lignende spektrum. Da der ikke er nogen logisk grund til NBN til at udnytte dette spektrum, det skal føres til marked med potentiale til at generere op til AU$2.2 millioner i indtægter for regeringen,” Vodafone argumenterede for.

“Disse indtægter kan derefter bruges af NBN til at udvide sin FttP-fodaftryk for eksempel. Alternativt, NBN kunne være forpligtet til at indgå spektrum udvekslingsaftaler med mobiloperatørerne, der på et rimeligt grundlag.

“Vi mener, at den NBN er på et kritisk tidspunkt med den forventede afslutning af NBN og den tidlige fase af implementering af 5G mobile tjenester i Australien i 2019. Som sammensmeltningen af faste og mobile teknologier, der fortsætter med henblik på at opfylde behovene hos forbrugerne, politikerne skal sikre de NBN kan udvikle sig og konkurrere på dette marked i hastig forandring til at hjælpe NBN ‘ s business case.”

Vodafone har også brugt materialet som en mulighed for at argumentere for en fortsat lavere CVC omkostninger.

“Mens NBN foreslåede nye prissætning ordninger, der er positive, vil vi opfordre de NBN til at fortsætte med at raffinere sin prismodel. For eksempel er prisen på 100 mbps produktet er stadig alt for høj, som snart vil genskabe de problemer, der var blokere udbredelsen af 50Mbps produkt,” Vodafone sagde.

Auckland-baseret konsulentfirma Wollemi Høring [PDF] påpegede fordelene af den New Zealandske regering fibre-tunge Ultra-Hurtigt Bredbånd (UFB) netværk, og foreslog, at NBN forbedre sin business case ved at “sætte flere fibre i kosten”.

“Dette bør bestræbe sig på at opbygge FttP, hvor det er muligt, med fiber til kantsten som en fallback-snarere end den foretrukne løsning,” Wollemi Høring sagde.

Ifølge virksomheden, dette kan opnås ved at rulle ud fuld af fibre i brownfields områder “, hvor omkostninger forskel mellem FttP og alternativer er marginal”; støtte til en tredje-parts finansiering top-op til FttP; at gøre prisen for at opgradere til FttP under tech valg program standardiseret, lavere og mere gennemsigtige; og prioritering af udbygningen af FttP snarere end rensning af ældre teknologier i områder, der ser et stort antal klager.

Endelig, Paul Budde Høring argumenteret for [PDF], at NBN ‘ s forretningsmodel er på “meget uklart fod”.

“Spørgsmålet kan endda blive spurgt, om der er en business plan overhovedet. Dette er den vigtigste grund er der er nu så megen forvirring og negativitet omkring projektet,” indgivelse siger.

“En ordentlig forretningsplan kan udvikles, som det vil også blive klart, hvor meget der skal investeres for det fælles bedste, og hvor meget der kan investeres i en langsigtet infrastruktur utilities-baseret ROI-model. Der er en voksende forståelse i investeringen verden, at der er god investering modeller for sådanne projekter, hvis det offentlige arbejder sammen med private virksomheder og investorer.”

Alternativt kan regeringen nedskrivning sin investering i NBN og privatisere det, indsendelse sagde.

Den NBN fælles stående komité havde i februar meddelt, at efter at have afsluttet sin første rapport sidste år, det ville være at holde undersøgelser NBN ‘ s business case samt dens udbredelse i regional-og landdistrikter Australien.

Den fælles stående komité havde i September anbefales, at NBN forbinde så mange lokaler med sin fibre-to-the-bremse (FttC) og FttP netværk som muligt, med sin endelige rapport med 23 anbefalinger i alt.

NBN dækning

NBN CEO Bill Morgen træde downACMA advarer tre teleselskaber om at levere flere NBN infoMost NBN hastighed løfter faktisk bliver leveret: ACCCDodo, iPrimus, Kommandør seneste til at kompensere 5,800 NBN customersNBN annoncerer ‘simuleret træning’ for contractorsServer implementering/migration tjekliste (Tech Pro Forskning)Løse NBN overbelastning med Juniper ‘ s netværk automatisering botsNBN den afgørende drivkraft for forbrugeren telco utilfredshed: ACCCiiNet og Internodium falde til NBN hastighed kræver erstatning hammer

Relaterede Emner:

Regeringen AU

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0