NBN CEO Bill Morgen træde ned

0
120

Nul

Den administrerende direktør for selskabet udrulle Australiens National Broadband Network (NBN) Bill Morgen har meddelt, at han vil træde ned fra sin rolle ved udgangen af året.

“Jeg tror på, at virksomheden forbereder sig på at imødegå de nye udfordringer, der ligger forude, det er det rigtige tidspunkt at overlade tømmerne for den næste fase af dette utrolige projekt, og for mig at planlægge næste skridt i min karriere,” i Morgen, sagde i en erklæring onsdag morgen.

“Til tider, min rolle i NBN har været udfordrende, ubarmhjertig, og, ja, til tider frustrerende, men aldrig har der været et tidspunkt, at jeg ikke var stolt af at være en del af NBN-team,” i Morgen, tilføjede i en e-mail til NBN-team medlemmer.

“I betragtning af, at vi stadig har ni måneder mere sammen, jeg beder for jeres fortsatte støtte på tre områder: 1) at forbedre kundens oplevelse for dem, touch point, vi har kontrol over; 2) fremme opbygningen af en høj kvalitet, netværk; og 3) at finde måder at holde vores omkostninger nede, så vi kan holde vores tjenester overkommelig for alle.”

Ved udgangen af 2018, i Morgen vil have tjent som NBN administrerende DIREKTØR for næsten fem år, NBN stol Dr Ziggy Switkowski at sige, i Morgen har “opbygget en robust, performance-drevet organisation, som vil bygge videre på hans arv”.

Ifølge NBN, at det vil foretage en “global søgning” for den næste CEO, med afgang efter udbredt kritik af projektet midt i stigende forbruger klager.

Meddelelsen følger NBN i februar annoncerer afgang af ledende corporate affairs officer Karina Keisler, hvem har tjent med virksomheden siden midten af 2014.

“Karina har ført os gennem utallige pressekonferencer, høringer i Senatet, fællesskabet, engagementer, og medarbejderen aktiviteter i velsagtens en af de sværeste kommunikation og forholdet mellem stat roller i landet,” næste dag sagde på det tidspunkt.

“Mens vi er kede af at miste hende, Karina efterlader os med et stærkt team, der vil fortsætte med at rapportere om vores fremskridt, afklare de faktiske omstændigheder, og hjælpe med at styre virksomhedens omdømme.”

NBN har endnu til at finde en erstatning, med Keisler opholder sig, indtil NBN er årets finansielle resultater meddelelse i August.

Både Keisler og i Morgen har tidligere arbejdet hos Vodafone Australien, før du begynder deres roller på NBN.

Tidligere NBN dækning

ACMA advarer tre teleselskaber om at levere flere NBN infoMost NBN hastighed løfter faktisk bliver leveret: ACCCDodo, iPrimus, Kommandør seneste til at kompensere 5,800 NBN customersNBN annoncerer ‘simuleret træning’ for contractorsSolving NBN overbelastning med Juniper ‘ s netværk automatisering botsServer implementering/migration tjekliste (Tech Pro Forskning)NBN den afgørende drivkraft for forbrugeren telco utilfredshed: ACCCiiNet og Internodium falde til NBN hastighed kræver erstatning hammerAussie Bredbånd løfter sløret for NBN CVC graphsBroken ned af NBN-teknologi: ACMA ønsker at offentliggøre telco klager dataOne tredjedel af husstandene afbrudt under NBN skifte: ACMANBN siger individuelle linjer har 1 procent chance for fiasko

Relaterede Emner:

CXO

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0