NBN CEO Bill Morgen aftreedt

0
269

Nul

De chief executive officer van de vennootschap uit te rollen Australië National Broadband Network (NBN), Bill Morgen heeft aangekondigd dat hij zal aftreden uit zijn rol door het einde van het jaar.

“Ik geloof dat als het bedrijf bereidt zich voor om de confrontatie met de nieuwe uitdagingen in het verschiet, dit is de juiste tijd om de fakkel door te geven voor de volgende fase van dit geweldige project en voor mij om te plannen voor de volgende stap in mijn carrière,” Morgen zei in een verklaring op de woensdag ochtend.

“Soms, mijn rol in het NBN is uitdagend, meedogenloos, en, ja, soms frustrerend, maar nooit is er een tijd geweest dat ik er niet trots op om een deel van de NBN-team,” Morgen toegevoegd in een e-mail naar NBN medewerkers.

“We hebben nog negen maanden niet meer samen, ik vriendelijk vragen voor uw voortdurende steun in drie gebieden: 1) het verbeteren van de ervaring van de klant voor deze touch points we controle; 2) het bevorderen van de bouw van een netwerk van hoge kwaliteit; 3) het vinden van manieren om onze kosten en dus houden we onze diensten betaalbaar zijn voor iedereen.”

Door het einde van 2018, Morgen zal gediend hebben als NBN CEO voor bijna vijf jaar, met NBN stoel Dr Ziggy Switkowski zeggen Morgen ‘gebouwd, een veerkrachtige, prestatie-gedreven organisatie die voortbouwt op zijn erfenis”.

Volgens NBN, zal het gedrag van een “global search” voor de volgende CEO, met het vertrek volgende wijdverspreide kritiek van het project te midden van de stijgende klachten van consumenten.

De aankondiging volgt op het NBN in februari de aankondiging van het vertrek van chief corporate affairs officer Karina Keisler, die heeft gediend bij het bedrijf sinds medio 2014.

“Karina heeft geleid ons door talloze persconferenties, Senaat hoorzittingen, gemeenschap opdrachten en activiteiten van medewerkers in misschien wel een van de moeilijkste communicatie en relaties met de overheid een rol in het land”, de Morgen zei op het moment.

“Hoewel we het jammer om te verliezen van haar, Karina laat ons achter met een sterk team die zal blijven om te rapporteren over onze vooruitgang, opheldering van de feiten, en helpen bij het beheren van de reputatie van het bedrijf.”

NBN nog een vervanger te vinden, met Keisler blijven tot de NBN s full-jaar financiële resultaten aankondiging in augustus.

Zowel Keisler en Morgen werkte eerder bij Vodafone Australië voor het begin van hun rol bij het NBN.

Vorige NBN dekking

ACMA waarschuwt drie telecombedrijven op het bieden van meer NBN infoMost NBN snelheid beloften daadwerkelijk worden geleverd: ACCCDodo, iPrimus, Commandant van de laatste te compenseren 5,800 NBN customersNBN kondigt ‘gesimuleerde training’ voor contractorsSolving NBN congestie met Juniper netwerk automatisering botsServer implementatie/migratie checklist (Tech Pro Onderzoek)NBN de belangrijkste driver van de consument telco ontevredenheid: ACCCiiNet en Internodiën vallen NBN snelheid schadevergoeding hammerAussie Breedband onthult NBN CVC graphsBroken naar beneden door de NBN-technologie: ACMA wil publiceren telco klachten dataOne derde van de huishoudens verbinding wordt verbroken tijdens het NBN te schakelen: ACMANBN zegt individuele lijnen 1 procent kans op falen

Verwante Onderwerpen:

CXO

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0