Microsoft svarer til nye garanterer for e-mails i Irske datacenter sag

0
126

Nul

I hælene på Den CLOUD-Retsakt vedtaget af den AMERIKANSKE Kongres, USA Department of Justice er at gå efter at Microsoft igen for mails, det har været at beskytte som en del af en løbende data privatlivets fred tilfældet.

msftcloudactwarrant.jpg

Sidste fredag, justitsministeriet fik en ny søgning garanterer beregnet til at tvinge Microsoft til at vende i løbet af de e-mails i spørgsmålet.

Microsoft embedsmænd gentagne gange har sagt, at de gik ind for en lovgivning, ikke er en juridisk handling, i afklaringen af disse typer af sager. Selvom det virker selvmodsigende, at Microsoft faktisk bakket SKY (Afklaring Lovlig Oversøiske Brug af Data) Lov, som fastslår, at cloud-udbydere i overensstemmelse med retten til data, uanset om de oplysninger, der er beliggende i USA eller ej.

Microsoft President og Chief Legal Officer Brad Smith gentog i dag, at Microsoft støttet CLOUD Handle, fordi det sætter scenen for regeringer til at etablere den internationale aftaler mellem dem for at skabe en ramme for disse typer af sager.

I dag, April 3, Microsoft har også indgivet sin korte reagerer på det amerikanske JUSTITSMINISTERIUM ‘ s nye forslag fra fredag.

Ifølge Microsoft ‘ s kort, regeringen sagde, at det ikke har til hensigt at forfølge den oprindelige arrestordre, der var i hjertet af den sag, og de har også gjort det klart, at Microsoft har ret til at anfægte, at USA warrants – herunder nye warrants – på comity grunde.

Microsoft har planer om at revidere den nye garanterer, før de beslutter, om virksomheden mener, at det er forpligtet til at overholde. Microsoft er ikke indsigelse, at regeringens forslag til at gøre den oprindelige sag omstridt.Microsoft embedsmænd har sagt, at deres mål med at støtte De SKY Loven er at undgå at gentagne retten besøg og juridiske kampe og til at etablere nye internationale privatlivets fred regler. Microsoft execs påstand om, at CLOUD-Loven giver cloud-udbydere tilføjet juridiske rettigheder til at beskytte privatlivets fred under disse typer af internationale aftaler.

“Mere end noget andet, vi skal nu regeringerne om at gå hurtigt frem til at sætte nye internationale aftaler på plads. … Det ultimative mål – en, der er tilbøjelige til at tage nogle ekstra år til at opnå — er et sæt af aftaler, der skaber en accepteret model og etablere klare internationale juridiske regler, der opfylder lovens håndhævelse og privacy-fortalere ens,” sagde Smith i hans blog-indlæg i dag.

Microsoft ‘ s data-privacy-sagen begyndte i 2013 over e-mails fra en narkotikahandel undersøgelse formoder, der er gemt i Microsoft-servere i Dublin. En føderal dommer i New York har udstedt en arrestordre for de e-mails, og Microsoft har besluttet at udfordre den rækkefølge, i retten.

hvad der er hot på zdnet

1.1.1.1: Sådan bruger Cloudflare DNS service til at fremskynde og sikre din internet

Hyperconvergence: Hvad det er, hvordan det virker, og hvorfor det er vigtigt

iOS 11.3: Skal du installere det nu eller vente?

Siri, du er fyret: Hvorfor Apple skal have en ny personlig assistent

Relaterede Emner:

Juridisk

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring

0