Microsoft svarar mot nya arresteringsorder för e-post i Irländska datacenter fall

0
119

Noll

I hälarna på MOLNET Rättsakt som antogs av den AMERIKANSKA Kongressen, det AMERIKANSKA justitiedepartementet kommer efter att Microsoft igen för e-post som det har varit att skydda som en del av en pågående integritet fall.

msftcloudactwarrant.jpg

Förra fredagen, justitiedepartementet beviljades en ny husrannsakan tänkt att tvinga Microsoft att slå över de e-postmeddelanden i fråga.

Microsoft tjänstemän upprepade gånger har sagt att de var positiva till lagstiftning, inte rättsliga åtgärder för att lösa dessa typer av frågor. Trots att det tycks motsägelsefulla, Microsoft faktiskt backas MOLNET (Förtydligande Lagligt Utomlands Användning av Data) Lagen, där det föreskrivs att tillhandahållare av molntjänster följa domstolsbeslut för uppgifter, oberoende av om den information som finns i USA eller inte.

Microsoft President och Chief Legal Officer Brad Smith upprepade i dag att Microsoft bakom MOLN Agera, eftersom det sätter scenen för regeringarna att upprätta den internationella avtal mellan dem för att upprätta en ram för dessa typer av fall.

Idag, 3 April, Microsoft också lämnat in sitt kort svara att det amerikanska JUSTITIEDEPARTEMENTET s nya förslag från fredag.

Enligt Microsoft är kort, regeringen sade att det inte hade för avsikt att fullfölja den ursprungliga arresteringsordern som var i hjärtat av fallet, och de gjorde också klart att Microsoft behåller en rätt att överklaga till USA teckningsoptioner – inklusive nya optioner – om hövlighet skäl.

Microsoft planerar att undersöka de nya garanterar innan man beslutar om bolaget anser att det är förpliktade att följa. Microsoft är inte att invända mot regeringens förslag att göra det ursprungliga fallet irrelevant.Microsoft tjänstemän har sagt att deras mål i stöd MOLN Lagen är att undvika upprepade domstolen besök och juridiska strider och att etablera nya internationella integritet regler. Microsoft chefer hävdar att MOLNET Lagen ger leverantörer av molntjänster lagt juridiska rättigheter för att skydda den personliga integriteten enligt dessa typer av internationella överenskommelser.

“Mer än något annat, att vi nu måste regeringar att snabbt gå vidare med att sätta nya internationella avtal på plats. … Det slutliga målet – en som troligen kommer att ta ytterligare några år att uppnå — är en uppsättning avtal som skapar en accepterad modell och fastställa tydliga internationella rättsliga regler som uppfyller brottsbekämpning och integritet förespråkar lika”, säger Smith i sin blogg inlägg idag.

Microsofts data-integritet fall började i 2013 över e-post från en narkotikahandel utredning misstänker att lagras i Microsoft-servrar i Dublin. En federal domare i New York utfärdat en arresteringsorder för e-post, och Microsoft bestämde sig för att överklaga beslutet i domstol.

vad är inne på zdnet

1.1.1.1: Hur använda Cloudflare: s DNS-tjänst för att påskynda och säkra din internet

Hyperconvergence: Vad det är, hur det fungerar, och varför det är viktigt

iOS 11.3: Bör du installera det nu eller vänta?

Siri, du är avskedad: Varför Apple behöver en ny personlig assistent

Relaterade Ämnen:

Rättsliga

Digital Omvandling

Datacenter

CXO

Innovation

Förvaring

0