Microsoft reageert op nieuwe warrant voor e-mails in de Ierse datacenter geval

0
118

Nul

Op de hielen van de CLOUD Wet wordt door het AMERIKAANSE Congres, het AMERIKAANSE Ministerie van Justitie gaat na Microsoft weer voor de e-mails is het beschermen als onderdeel van een voortdurende gegevens privacy geval.

msftcloudactwarrant.jpg

Afgelopen vrijdag, het Ministerie van Justitie is toegekend een nieuwe huiszoeking bedoeld om de kracht van Microsoft te zetten over de e-mails in kwestie.

Microsoft ambtenaren herhaaldelijk hebben gezegd dat zij in het voordeel van de wetgeving, geen juridische actie, bij de afwikkeling van dit soort zaken. Hoewel het lijkt tegenstrijdig, Microsoft eigenlijk achter De CLOUD (Verduidelijking van de Wettige het Buitenland Gebruiken van Gegevens) van de Wet, waarin is bepaald dat cloud providers voldoen aan gerechtelijke bevelen voor data, ongeacht of de informatie bevindt zich in de VS of niet.

Microsoft President en Chief Legal Officer Brad Smith herhaalde vandaag dat Microsoft achter De CLOUD te Handelen, omdat het zet de toon voor de overheid om vast te stellen of de internationale overeenkomsten tussen hen tot stand brengen van een kader voor dit soort gevallen.

Vandaag, 3 April, Microsoft ook gedeponeerd zijn kort reageren op het ministerie van justitie van de nieuwe beweging van vrijdag.

Volgens Microsoft is kort, de regering zei dat het niet van plan was te gaan met de oorspronkelijke garantie dat was de kern van de zaak, en ze heeft ook duidelijk gemaakt dat Microsoft behoudt het recht om de uitdaging van de AMERIKAANSE warrants – inclusief nieuwe warrants op courtoisie tuin.

Microsoft is van plan om de nieuwe warrant alvorens te beslissen of het bedrijf is van mening dat het verplicht is te voldoen. Microsoft is niet verzetten tegen de overheid met de beweging te maken van de originele case betwistbaar.Microsoft ambtenaren hebben gezegd dat hun doel in het steunen van De CLOUD Wet is om te voorkomen dat herhaalde hof bezoeken en juridische gevechten en om nieuwe internationale rechten op privacy regels. Microsoft leidinggevenden beweren dat De WOLK Wet geeft de cloud service providers toegevoegd wettelijke rechten te beschermen van de privacy onder dit soort van internationale overeenkomsten.

“Meer dan wat we nu moeten de regeringen om snel mee aan de slag om nieuwe internationale afspraken op zijn plaats. … Het uiteindelijke doel is, die is waarschijnlijk wat extra jaar te bereiken — is een set van afspraken die een geaccepteerd model en het vaststellen van duidelijke internationale juridische regels die voldoen aan de handhaving van de wet en privacy voorstanders,” zei Smith in zijn blog post van vandaag.

De gegevens van Microsoft-privacy geval begonnen in 2013 over e-mails van drugshandel onderzoek vermoedt opgeslagen op de servers van Microsoft in Dublin. Een federale rechter in New York een uitgifte van een warrant voor de e-mails en Microsoft besloten om de uitdaging van de bestelling in de rechtbank.

wat is hot op zdnet

1.1.1.1: het gebruik van Cloudflare de DNS-service te versnellen en beveiligen van uw internet

Hyperconvergence: Wat het is, hoe het werkt, en waarom het belangrijk is

iOS 11.3: indien u deze nu installeren of wachten?

Siri, je bent ontslagen: Waarom Apple heeft een nieuwe persoonlijke assistent

Verwante Onderwerpen:

Juridisch

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag

0