Intel Core i9-8950HK: het bedrijf van De meest krachtige laptop chip nog

0
260

Nul

intel-8th-gen-core-5.jpg
Intel Corporation;Bart Nagel 2017

Intel heeft onthuld wat het zegt is het meest krachtige processor gebouwd voor laptops.

De chip gigant, zegt het nieuwe achtste generatie Core i9-chip is de hoogste prestaties van de laptop, processor heeft uitgebracht op de volgende datum.

De nieuwe Core i9, i7-en i5-processors voor laptops zijn vervaardigd met behulp van 14nm++ proces technologie en gebaseerd op de Koffie Lake platform, die het bedrijf zegt dat biedt beduidend betere prestaties dan zijn voorganger, het leveren van maximaal 41 procent meer frames per seconde in de gameplay en het bewerken van 4K-video tot 59 procent sneller is.

Ook: Apple van plan om dump Intel-chips, vorderingen rapport

De meest krachtige chip in deze laatste serie is de Intel Core i9-8950HK processor, Intel ‘ s eerste mobiele processor met zes cores (twee meer dan de vorige generatie) en 12 draden. Het gaat volledig ontgrendeld voor overklokken, waarbij Intel zegt “biedt de mogelijkheid om te tweaken van het platform prestaties om zijn volle potentieel,” vooral voor het creëren van content, VR en gaming.

Het beschikt ook over een Intel Thermische Snelheid Boost, die automatisch kan verhogen klokfrequentie tot 200MHz als de processor temperatuur laag genoeg is en de turbo power budget beschikbaar is. Dit vertaalt zich naar een turbo frequentie van maximaal 4,8 GHz.

Intel beweert 29 procent de totale verbetering in de prestaties in vergelijking met de zevende-generatie Core i7 desktop-processor, en 88 procent betere prestaties voor wie op zoek is naar een upgrade van een ‘drie-jaar oude’ systeem.

Intel zei de nieuwe mobiele processor scala voegt een nieuwe Intel 300-Serie Chipset met geïntegreerde Gigabit Wi-Fi, die kunnen worden dubbel zo snel als de standaard 2 x 2 802.11 AC 80 MHz.

En laptops en Pc ‘ s met een Intel Core i5+, i7+ en i9+ badge zal ook voorzien van Intel Optane geheugen, gericht op het verhogen van de prestaties en snelheid van een SATA-gebaseerde opslag technologie. Intel zei deze opslag hardware open kunnen grote media bestanden 1,7 keer sneller dan voorheen.

Dell heeft al aangekondigd dat het zal het aanbieden van een versie van zijn vlaggenschip, de XPS 15 laptop met de nieuwe zes-core achtste generatie Intel Core-processors. Naar verwachting beschikbaar vanaf volgende maand wordt de laptop beloften tot 21,5 uur levensduur van de batterij volgens CNET.

En als het vlaggenschip van de Intel Core i9-8950HK, het bedrijf presenteerde een aantal andere processoren, sommige van die zijn beschreven in de onderstaande grafiek.

intel-chips.png
Afbeelding: Intel

Echter, het is niet allemaal goed nieuws voor Intel, volgens een rapport van Bloomberg heeft Apple gaf het startschot voor een project dat het vervangen van Intel-chips in Macs met een eigen aangepast silicium in 2020.

Meer op Intel

Intel: Spectre-proof Cpu ‘ s zal het schip in de tweede helft van 2018Use HP, Lenovo en Dell? Bereid u voor op nieuwe updates om u te beschermen tegen SpectreIntel de turbo-opgeladen Optane Ssd ‘s net meer betaalbaar met de nieuwe 800PMWC 2018: Intel werken aan 5G Pc’ s en telefoons

Verwante Onderwerpen:

Hardware

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Beoordelingen

0