Google kondigt nieuwste onderzeese kabel investering

0
188

Nul

pasted-image-06.png

Google op dinsdag kondigde zijn nieuwste onderzeese kabel investeringen, de Japan-Guam-Australië (JGA) kabel systeem. Het systeem vormt een ring tussen de belangrijke markten van Hong Kong, Australië en Singapore, voortbouwend op Google ‘ s vorige APAC kabel-systemen.

Als dataverbruik groeit in de Azië-Pacific regio, Google blijven investeren in de onderzeese kabels er, met inbegrip van de Indigo, SNELLER en PLCN kabels.

De investeringen, Google schreef in een blog post, “zal geven GCP gebruikers toegang tot schaalbare, diverse capaciteit op de laagste latentie routes.” Specifiek voor Google kabel systemen zijn bedoeld om een betere verbinding naar de Google Cloud Platform van de vijf cloud regio ‘ s in Azië en Australië.

De JGA kabel systeem zal twee vezels paren aansluiten van Japan, Guam, evenals twee vezels paren aansluiten Guam naar Sydney. RTI-C is de ontwikkeling van de JGA-Noord-segment, terwijl een consortium van AARnet, Google, en RTI-C is de ontwikkeling van de JGA-Zuid-segment. Samen zullen ze span bijna 6000 km. NEC Corporation en Alcatel Onderzeeër Netwerken zijn co-bouwen aan het nieuwe systeem.

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Het Internet van Dingen

Veiligheid

Datacenters

0