Google annoncerer nyeste undersøiske kabel-investeringer

0
116

Nul

pasted-image-06.png

Google tirsdag meddelte, at den nyeste undersøiske kabel-investeringer, Japan-Guam-Australien (JGA) kabel system. Systemet danner en ring mellem de centrale markeder i Hong Kong, Australien og Singapore, der bygger på Googles tidligere APAC kabel-systemer.

Som data-forbrug vokser hele Asia-Pacific regionen, Google har fortsat med at investere i undersøiske kabler, herunder Indigo, HURTIGERE og PLCN kabler.

De investeringer, Google skrev i et blog-indlæg, “vil give GCP-brugere adgang til skalerbare, forskelligartede kapacitet på den laveste latency ruter.” Specifikt, Google ‘ s kabel-systemer har til formål at forbedre forbindelsen til Google Cloud Platform fem cloud regioner i Asien og Australien.

Den JGA kabel system vil have fiber to par tilslutning af Japan og Guam, samt to fiber par tilslutning Guam til Sydney. RTI-C er ved at udvikle JGA-Nord segment, mens et konsortium af AARnet, Google, og RTI-C er ved at udvikle JGA-Syd-segmentet. Sammen, de vil span næsten 6000 miles. NEC Corporation og Alcatel Submarine Networks er co-at opbygge det nye system.

Relaterede Emner:

Cloud

Tingenes Internet

Sikkerhed

Datacentre

0