Facebook Messenger voegt ondersteuning toe voor de 360 foto ‘ s, HD-video

0
130

Nul

Video: Waarom Mozilla is zo uitgesproken over de Facebook-Cambridge Analytica controverse

Facebook op dinsdag aangekondigd dat het toevoegen van ondersteuning voor 360 graden foto ‘s, panoramafoto’ s en HD-video Messenger.

Voor het verzenden van een 360 graden foto, een gebruiker kan vastleggen op de foto met behulp van een 360-graden app of camera en deel het op de messaging-platform als een normale foto. De ontvangers kunnen de hele afbeelding door erop te tikken en te slepen, het verplaatsen van de telefoon, of te bekijken op Messenger.com door te klikken en te slepen.

Gebruikers kunnen delen van HD kwaliteit, 720p-video ‘s die zijn opgeslagen op de telefoon en video’ s op hun Facebook newsfeed of in een andere thread.

Lees ook: het Beveiligen van Facebook: Houd uw gegevens veilig met deze privacy-instellingen

Facebook is 360 graden foto ‘ s zijn wereldwijd beschikbaar voor iOS en Android. Hd-kwaliteit video ‘ s zijn beschikbaar in Australië, België, Canada, Denemarken, duitsland, Finland, Frankrijk, Hong Kong, Japan, Nederland, Noorwegen, oostenrijk, Roemenië, Singapore, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland, Taiwan, het verenigd koninkrijk en de VS op iOS en Android.

Eerder dit jaar, Facebook opgemerkt dat de communicatie op Messenger is steeds meer visueel. Het platform wordt gehost 17 miljard video chats in 2017, twee keer zoveel als in vergelijking met 2016. Het bedrijf is groeiende in haar data center voetafdruk en het bouwen van de infrastructuur die nodig is, zoals een versnipperd netwerk systeem, om meer fascinerende content, zoals live video, 360 foto ‘ s en virtuele realiteit.

Vorige en aanverwante dekking

Oculus Gaan VR headset te starten op Facebook de F8 in Mei: Rapport

Facebook ‘ s F8 conferentie zal hebben “de grootste AR/VR nieuws van Facebook tot nu toe,” aldus een leidinggevende.

Facebook is het bijhouden van uw sms-berichten en telefonische oproepen. Wat nu?

Als u een Facebook-app op uw Android-smartphone, de kans is groot dat Facebook is het inloggen uw telefoongesprekken en sms-gegevens sinds.

Verwante Onderwerpen:

Mobiliteit

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities

Cloud

0