Bewijs van roggen gevonden in Washington, DC, Homeland Security zegt

0
118

Nul

Video: niet wilt dat uw smart TV bespioneren? Volg deze stappen

Het Department of Homeland Security heeft het bewijs gevonden dat buitenlandse spionnen zijn met behulp van valse mobiele basisstations, algemeen bekend als pijlstaartroggen, om informatie te verzamelen in Washington, DC.

In een brief aan ONS Sen. Ron Wyden (D-Oregon), DHS officiële Christopher Krebs erkend dat de DHS Nationale Bescherming en Programma ‘ s Directoraat (NPPD) “heeft waargenomen abnormale activiteit in de National Capital Region (NCR) dat wordt weergegeven te worden in overeenstemming met International Mobile Subscriber Identity (IMSI) catchers.”

Zie de brief hieronder.

Terwijl de NPPD “is niet gevalideerd of toekenning van dergelijke activiteiten van specifieke instanties of apparaten,” Krebs schreef ook dat de Directie van mening dat de kwaadaardige gebruik van de IMSI catcher is een reële en groeiende risico ‘ s.”

Als de Associated Press meldde eerder, dit is de eerste keer dat de AMERIKAANSE regering heeft erkend wat lijkt te zijn van het gebruik van roggen in de VS door buitenlandse actoren. Hun aanwezigheid in Washington zou kunnen in gevaar brengen van de communicatie van de leden van het Congres, de intelligence community, en anderen met gevoelige informatie.

Lees ook: lek toont 3G, 4G LTE-netwerken zijn net zo gevoelig voor stingray telefoon volgen

Krebs zei de NPPD heeft ook waargenomen “abnormale activiteit” buiten de hoofdstad van het land dat wordt weergegeven om consistent te zijn met pijlstaartroggen.

Deze controversiële camerabewaking kan alleen rechtmatig gebruikt in de VS door de lokale politie en de rechtshandhaving. Ze worden vaak gebruikt zonder warrants, voor het uitvoeren van willekeurige mobiele surveillance. Ze verleiden mobiele telefoons in downgraden naar de 2G-standaard te gemakkelijk onderscheppen van communicatie-en track-locaties van iedereen in de omgeving.

Onlangs is de 3GPP-standaard-instelling lichaam begon te bewegen voorstellen voor 5G normen die zouden kunnen maken van roggen verouderd.

Krebs vertelde Wyden dat de DHS momenteel ontbreekt het aan de technische mogelijkheid om te detecteren IMSI catcher en zou moeten meer middelen om dat te veranderen.

Vorige en aanverwante dekking

Die ‘stingray’ detector apps zijn eigenlijk nutteloos, zeggen onderzoekers

De onderzoekers vonden ten minste één grote fout in de vijf leidende stingray toezicht trackers voor Android.

Stingray spionage: 5G zal je beschermen tegen surveillance aanvallen, zeggen normen-setters

Het lijkt waarschijnlijk dat 5G zal zijlijn IMSI catcher, of stingray, nep mobiele basisstations.

Verwante Onderwerpen:

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters

0