Alibaba fuldt ud overtager food delivery platform Ele.mig i $9.5 b deal

0
115

Nul

Kinesiske e-handel giant Alibaba sagde, at det vil erhverve samtlige udestående aktier i det Shanghai-baserede Ele.mig, den førende online-levering af fødevarer levering platform i Kina.

Alibaba og dets affilierede Ant Finansielle øjeblikket ejer et kombineret 43 procent af Ele.mig, og den seneste aftale vil værdien af den mad, levering, opstart på $9,5 milliarder, Alibaba sagde i en erklæring på mandag, efter at en Sina nyheder rapport.

I 2016 og 2017, Alibaba, der er investeret to gange i Ele.mig på en kombineret $2,25 milliarder.

“Vi ser frem, Ele.mig kan udnytte Alibaba ‘s infrastruktur i handel og finde nye synergier med Alibaba’ s forskellige virksomheder for at tilføje yderligere momentum til den Nye Detail-initiativ,” sagde Alibaba ‘ s administrerende DIREKTØR Daniel Zhang i redegørelsen.

Wang Lei, vice president af Alibaba, vil blive administrerende DIREKTØR for Ele.mig, mens dens grundlægger Zhang Xuhao vil trin ned, og fungere som en særlig rådgiver til Alibaba ‘ s administrerende DIREKTØR på Nye Retail strategi.

Den stærkt fremmet Nye Detail-initiativ, der refererer til integration af online og offline oplevelser for forbrugerne, som har til formål at bryde linjerne mellem e-handel og mursten-og-mørtel butikker og fremme den fremtidige detailhandel oplevelse.

Mærket “Ele.mig” på Kinesisk er nogenlunde oversættes som “Er du sulten?” på Kinesisk, og er en af de to mest populære online mad levering platforme i landet, sammen med Tencent-backed Meituan.

I August 2017, Baidu bekræftet, at det har solgt sin mad levering arm Baidu Waimai at Ele.mig, uden at afsløre sin aktiepost i opstart. Flere lokale rapporter antydede, at fusionen var vurderet til mellem 500 millioner dollars og $800 millioner, finansieret ved en kombination af kontanter og aktier.

Sidste år, Ele.mig og Baidu Waimai ejede en kombineret 50.6% af aktierne i den 200 millioner yuan marked, mens Meituan ejet 41.8 procent, hvilket efterlader mindre end 10 procent i aktier til de øvrige små spillere.

Lokal forskning, sagde den Kinesiske mad levering marked overskredet 200 milliarder yuan ($31.8 milliarder) i form af omsætning sidste år, og forventes yderligere at udvide til 243 millioner yuan i 2018, udgør mere end 20 procent fra år til år.

Også antallet af mennesker, der bruger smartphones til at placere mad ordrer oversteget 300 millioner i 2017, og forventes at nå op på 355 millioner i år.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

Uber sælger Sydøstasien virksomhed at få Fat i

Grab har erhvervet Uber ‘ s operationer i Sydøstasien i den største overtagelse af et internet-virksomhed i regionen.

Alibaba sæt op AI forskning facilitet med Singapore universitet

I fællesskab lanceret af den Kinesiske tech gigant, og Singapore Nanyang technological University, “multimillion-dollar” research institute vil fokusere på at anvende kunstig intelligens til hjemmet, detailhandel, samfund og transport.

Tencent ser 2017 profit klatre 75 procent af robust, annonce salg

Kinesiske tech giant ‘ s online reklame indtægter steg i alt 49,9 procent for sin finansåret 2017, der oplevede sin profit vokse til DKK 11.09 milliarder på samlede indtægter, der rammer OS$36.39 mia.

Koreansk mad-tech firma Woowa Brødre udvikle levering robot

Woowa Brødre, en Syd koreansk mad-tech virksomhed, der kører den populære Baedal Minjok levering app, er at udvikle en leverance robot, der vil hjælpe personalet udvide mad levering industrien.

Alibaba, JD.com varme op offline-og online-konkurrence i Kina

Landets to største e-handel spillere er ramping op investeringer i fysiske aktiver og partnerskaber, som de ser ud til at smelte offline og online teknologier til at omdanne erfaring med detailhandel.

Alibaba ‘ s Q3 cloud indtægter op 104 procent, rammer $2.2 millioner årlige køre sats

Alibaba er bruger Amazon Web Services playbook godt i Kina.

Walmart test fuldt automatiserede lagre med ingen kassedamer eller kasserne (TechRepublic)

Computer vision vil støtte det initiativ, døbt Kepler-Projektet, som er magen til Amazon Gå koncept i Seattle.

Relaterede Emner:

Kina

Tech-Branchen

Innovation

CXO

Regeringen

Intelligente Byer

0