Zet een wereldwijde mobiele hotspot op in uw handbagage voor $127.49

0
67

Nul

ZDNet ‘ s Business koopjesjager doorzoekt het web voor geweldige aanbiedingen op computers, telefoons, diensten en nog veel meer. Prijzen en beschikbaarheid zijn actueel op het tijdstip aanbiedingen worden gedeeld. Sommige producten en diensten zijn mogelijk niet beschikbaar buiten de verenigde staten Volgen BBH op Facebook en Twitter, waar hij bekend staat als De Vrek.

skyroam-solis.jpg

Niet veel groter dan een hockey puck, de Solis-hotspot maakt verbinding met de netwerken in meer dan 120 landen.

Skyroam

Ik heb onlangs aanbevolen de Skyroam Solis in mijn ultieme tech travel-kit, en met goede reden: Het is een mobiele hotspot die werkt over de hele wereld, met een prijskaartje dat is heel moeilijk te verslaan.

Wat denk je? Ik heb net je geholpen beat it: Voor een beperkte tijd, BBH lezers kunnen voor de Skyroam Solis global hotspot voor $127.49 met kortingscode zdnet15. Dat is 15 procent korting op de normale prijs en een exclusieve deal van mij aan u!

De Solis is een beetje oranje hockey puck die verbinding maakt met mobiele netwerken in meer dan 120 landen. Eenmaal aangesloten is, kunt u maximaal vijf apparaten te delen van de 4G LTE-gegevens goedheid (indien beschikbaar) via Wi-Fi: uw telefoon, tablet, laptop, etc.

Net zo indrukwekkend, de batterij kan duren tot 16 uur, zelfs wanneer Wi-Fi is ingeschakeld. In feite, de Solis’ batterij zo robuust is, moet de hele apparaten fungeert als een mobiele lader. (For the record, het is een 6000 mAh batterij, dus je kan waarschijnlijk volledig opladen van een dode telefoon en nog steeds bijna een werkdag is de moeite waard van connectiviteit.)

Hier is wat ik graag over de Solis: Elke dag-pass geeft je 24 uur onbeperkt data en kosten slechts € 9. (Je krijgt ook een gratis met de aankoop van het apparaat.) Vergelijk dat eens met mobiele-hotspot Keepgo, die werkt ook internationaal, maar kosten $35 voor één gigabyte aan data. (Het is ook beperkt tot ongeveer 70 landen.)

Als je een frequente reiziger, Skyroam biedt nu een abonnement: $99/maand voor onbeperkte toegang.

Nu het slechte nieuws: Zowel de dagkaarten en abonnementen hebben een hoge-snelheid van de dop van slechts 500 mb per dag. Na dat, je krijgt teruggedraaid naar een “lagere” snelheid (ongeveer 2,5 G, niet veel beter dan dial-up). Wat meer is, in mijn informele tests van de Solis, vaak vast kwam te zitten tijdens de aanmelding op proces — een probleem echode door ten minste een paar Amazon klanten.

Ik heb gemengde gevoelens over de puck USB-C aansluiting als goed: Het is geweldig in theorie, dacht aan de toekomst, maar ook een gedoe als je wilt berekenen geen enkele verouderde apparaten. (Skyroam wel een dongle adapter, maar het is natuurlijk gemakkelijk misplaatst. Ik weet het omdat ik het misplaatst.)

Zolang je in met realistische verwachtingen — dit is een hotspot voor e-mail, app spullen, misschien op een kaart data — je moet vinden van de Solis een zegen om te reizen in binnen-en buitenland. De gegevens van de hoge snelheid cap zal zonder twijfel de moeite wat, maar dit is nog steeds een vuil-goedkope manier om verbonden te blijven bijna overal waar je gaat.

Je gedachten?

Verwante Onderwerpen:

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0