Windows 10 ‘Redstone 4’ test bygga lägger till vissa Windows Defender säkerhet tweaks

0
56

Noll

Microsoft är ännu inte “klar” med Windows 10 “Redstone 4” — nästa version av Windows sannolikt att bli namngiven Vår Skapare Uppdatera/1803.

windows10build17120.jpg

Den 13 Mars, Microsoft rullade ut till Insider testare i den Snabba Ring Bygga 17120. Detta bygge har ett par tweaks till Windows Defender ATP, speciellt för Windows Defender Ansökan Guard (WDAG) och Windows Defender System Guard.

Windows Defender Avancerat Skydd mot Hot (ATP) är en svit av verktyg som innehåller Försvarare Ansökan Vakt, Enheten Vakt och Antivirus.

Bygga 17120 innehåller prestanda förbättringar för att WDAG så att start-processen, som är lättare och snabbare. Det ger också möjlighet att ladda ner filer från WDAG till värden (i Enterprise edition). Med Windows Defender System Guard, Microsoft är att lägga till en ny nivå av säkerhet genom att lägga till Minne integritet (hypervisor-skyddad kod integritet) i Kärnan Isolering som en del av sitt arbete kring virtualisering-baserad säkerhet.

Microsoft har fortfarande flera kända problem i Mixed Reality funktioner som kommer med Redstone 4 runt prestanda inbox apps misslyckas med att ladda, kraschar när man startar Butiken från Film – & TV, ljud och video rendering. Dessa är specificerade i dagens blogg inlägg.

Microsoft har även släppt en ISO av förra veckans Redstone 4 test bygga (17115) idag. (Så långt, endast 32-bitars versionen är att visa upp för någon.)

Microsoft är också att göra finns idag Projekt Honolulu Technical Preview 1803 och en Remote Server Administration Tools (RSAT) förhandsgranskning som kan installeras på Windows-10 Insider bygga 17110 eller högre. Honolulu är ett grafiskt verktyg för Windows Server. Honolulu förhandsgranska fixar massor av buggar och lägger även till Azure-för synkronisering av Active Directory (AAD)-based access control, plus ett par andra mindre funktioner. RSAT förhandsgranska innehåller ett par korrigeringar.

Microsoft är på grund av att slutföra Redstone 4 någon gång denna månad (Mars) och kommer att börja rulla ut släpp följande månad, som det har gjort de senaste åren Windows 10 test bygger.

Windows-10

Se upp personal plantering cryptominers på arbetet system, säger Microsoft

‘Redstone 4’ officiella namn ser ut att vara Vår Skapare Uppdatering

Microsoft: att Byta ut Windows-10 S-Läget kommer att vara gratis för alla

Nya Redstone 5 ” – test bygga lägger Uppsättningar, flikar File Explorer

Microsoft tweaks sekretessinställningar i Insider test

Microsoft fixar fråga som bröt USB, inbyggda kameror, tangentbord

Relaterade Ämnen:

Microsoft

Affärssystem

Windows

St

Recensioner

0