Windows 10 ‘Redstone 4’ test build voegt een aantal Windows Defender veiligheid tweaks

0
66

Nul

Microsoft is nog niet “klaar” met Windows 10 “Redstone 4” — de volgende versie van Windows zal waarschijnlijk de naam Lente Makers Update/1803.

windows10build17120.jpg

Op 13 Maart, Microsoft uitgerold naar Insider testers in de Snel Ring Bouwen 17120. Deze build bevat een paar tweaks om Windows Defender ATP, speciaal voor Windows Defender Toepassing Guard (WDAG) en Windows Defender System Guard.

Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) is een suite van tools die omvat Defender Toepassing Guard, Apparaat Guard en Antivirus.

Bouwen 17120 bevat verbeteringen te WDAG, zodat de start-up proces is lichter en sneller. Het voegt ook de mogelijkheid om bestanden te downloaden van binnen WDAG op de host (in de Enterprise edition). Met Windows Defender System Guard, Microsoft is het toevoegen van een nieuw niveau van veiligheid door het toevoegen van Geheugen integriteit (hypervisor-beschermd code integriteit) in Kern-Isolatie als een deel van het werk rond virtualisatie gebaseerde beveiliging.

Microsoft heeft nog steeds een aantal bekende problemen in de Mixed-Reality-functies die komen met Redstone 4 rond performance, postvak apps niet te laden, crasht bij het opstarten van de Winkel van Films & TV, geluid-en video-rendering. Deze zijn gespecificeerd in de huidige blog post.

Microsoft bracht ook een ISO-waarde van vorige week Redstone 4 test build (17115) vandaag. (Tot nu toe, alleen de 32-bits versie wordt weergegeven.)

Microsoft maakt vandaag beschikbaar zijn Project Honolulu Technical Preview 1803 en een Remote Server Administration Tools (RSAT) voorbeeld dat kan worden geïnstalleerd op Windows-10 Insider bouwen 17110 of hoger. Honolulu is een grafische management tool voor Windows Server. De Honolulu voorbeeld corrigeert veel bugs en voegt ook Azure Active Directory (AAD)-based access control, en een paar andere kleine functies. De RSAT voorbeeld bevat een paar van de oplossingen.

Microsoft is te wijten aan het afronden van Redstone 4 enige tijd deze maand (Maart) en begint met het uitrollen van de release van de volgende maand, als het heeft gedaan met de laatste paar Windows-10 test bouwt.

Windows 10

Pas op personeel planten cryptominers op systemen werken, aldus Microsoft

‘Redstone 4’ officiële naam lijkt te zijn in de Lente Makers Update

Microsoft: het inschakelen van Windows-10 S Mode gratis zal zijn voor alle

Nieuwe ‘Redstone 5’ test build voegt Sets tabbladen File Explorer

Microsoft tweaks privacy-instellingen aan in Insider test

Microsoft verhelpt het probleem dat brak USB, ingebouwde camera ‘ s, toetsenborden

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Enterprise Software

Windows

Pc ‘ s

Beoordelingen

0