Windows 10 ‘Redstone 4’ test build tilføjer nogle Windows Defender sikkerhed tweaks

0
43

Nul

Microsoft er stadig ikke “færdig” med Windows 10 “Redstone 4” — den næste udgave af Windows tilbøjelige til at blive navngivet Foråret Skabere Opdatering/1803.

windows10build17120.jpg

Marts 13, Microsoft rullet ud til Insider-testere i den Hurtige Ring Bygge 17120. Denne pakke indeholder et par tweaks til Windows Defender, ATP, specielt til Windows Defender Program Guard (WDAG) – og Windows Defender-System Guard.

Windows Defender Avanceret Trussel Beskyttelse (ATP) er en suite af værktøjer, der omfatter Defender Program Vagt, Enhed Vagt og Antivirus.

Bygge 17120 indeholder forbedringer af ydeevnen, at WDAG, så start-up ” – processen lettere og hurtigere. Det giver også mulighed for at downloade filer fra WDAG til værten (Enterprise edition). Med Windows Defender System Guard, Microsoft er at tilføje et nyt niveau af sikkerhed ved at tilføje Hukommelse integritet (hypervisor-beskyttede kode integritet) i Kernen Isolation som en del af sit arbejde omkring virtualisering-baseret sikkerhed.

Microsoft har stadig flere kendte problemer i Mixed Reality funktioner, der kommer med Redstone 4 omkring performance, indbakke apps ikke kan indlæses, går ned, når de lancerer Butikken fra Film & TV, lyd-og video-gengivelse. Disse er specificeret i dagens blog-indlæg.

Microsoft har også frigivet en ISO af sidste uges Redstone 4 test build (17115) i dag. (Så langt, kun 32-bit-version viser op for nogle.)

Microsoft også gør til rådighed i dag Projektet Honolulu Tekniske Preview-1803, og en Remote Server Administration Tools (RSAT) preview, der kan installeres på Windows-10 Insider bygge 17110 eller højere. Honolulu er en grafisk management værktøj til Windows Server. Honolulu preview rettelser masser af bugs og tilføjer også Azure Active Directory (AAD)-baseret adgangskontrol, plus et par andre mindre funktioner. Den RSAT preview omfatter et par rettelser.

Microsoft er på grund af at færdiggøre Redstone 4 nogen tid i denne måned (Marts), og vil begynde at rulle ud frigive den følgende måned, som det har gjort de sidste par Windows-10 test builds.

Windows 10

Pas personale plantning cryptominers på arbejde systemer, siger Microsoft

‘Redstone 4′ officielle navn ser ud til at være Forår Skabere Opdatering

Microsoft: hvis du Skifter fra Windows-10 S-Tilstand vil være gratis for alle

Nye “Redstone 5’ test build tilføjer Sæt, tabbed File Explorer

Microsoft tweaks personlige indstillinger i Insider-test

Microsoft løser problem, der brød USB, indbygget kameraer, tastaturer

Relaterede Emner:

Microsoft

Virksomhedens Software

Windows

Pc ‘ er

Anmeldelser

0