Victoria kondigt AU$15m agtech fonds voor on-farm IoT

0
35

Nul

De Victoriaanse regering heeft aangekondigd een AU$15 miljoen investeringen ter bevordering van de landbouw-technologie (agtech) voor de toestand van de boeren.

Een proef begint in de regio ‘ s rond Maffra, Birchip, Serpentijn, en Tatura vanaf 1 juli, tijdens die Internet of Things (IoT) netwerken zal worden geïnstalleerd voor de boer en de toegang van het publiek, de overheid gezegd. De financiering zal worden gebruikt voor on-farm robotica, draadloze technologie, biotechnologie adoptie, en virtuele schermen.

Honderden boerderijen hebben sensoren en geïnstalleerde apparaten te controleren en beheersen van boerderij activiteiten. Gegevens worden geüpload via knooppunten, gateways en servers voor de analyse die het mogelijk zal maken de boeren om de resultaten te bekijken in real-time.

De regering verwacht dat de uitkeringen zal worden gezien in de zuivel -, graan -, schapen -, en tuinbouw sectoren. Het zal ook een hoop te verbeteren, productiviteit, duurzaamheid, rentabiliteit, alsmede het verminderen van de “adoptie barrières” zei zijn veroorzaakt door een gebrek aan connectiviteit, vaardigheden en kapitaal. De regering zei dat het overleg met de industrie op de levering van de fondsen.

Lees dit: de Transformatie van de landbouw-industrie met behulp van de IoT en predictive analytics

“Victoria is de agtech hub van Australië, en met deze investering zijn wij op zoek naar een wereld-leider,” zei Minister van Landbouw Jaela Pulford in deze week is de eerste AgTech Top in Melbourne. “Onze boeren verdienen de beste tools om de klus te klaren en digitale innovatie is de kern van dit.”

Het brengt de overheid de investeringen in digitale landbouw tot AU$27 miljoen, volgende AU$12 miljoen voor een boerderij demonstratie van de IoT zoals toegekend in de staat 2016-17 Budget.

De overheid zei, het is ook het waarborgen van regionale gemeenschappen zijn digitaal verbonden met de AU$45 miljoen Aansluiten van Regionale Gemeenschappen programma, waardoor een betere breedband, mobiele dekking in de hele staat. Het heeft eerder toegezegd AU$25 miljoen, als onderdeel van de 2017-18 Budget voor een betere breedband en Wi-Fi-dekking.

Vorig jaar, de staat investeerde AU$1 miljoen in SproutX, Australië ‘ s grootste agtech innovatie hub. SproutX gesloten zijn AU$10 miljoen agtech venture capital fonds in deze tijd vorig jaar, met de steun van Artesian Venture Partners en superannuation fund Hostplus.

De hub, opgericht in 2016 en geopend in Mildura laatste maand, biedt een co-working space te agrarische starters in de regio. Elke agtech team geaccepteerd voor het programma ontvangt AU$40.000 in ruil voor 8 procent van het eigen vermogen.

De federale overheid heeft het afgelopen jaar aanbieden van AU$60 miljoen in de vorm van subsidies ter ondersteuning van “smart farming partnerschappen” onder de AU$1 miljard Nationale Landcare-Programma. Het heeft ook gepompt AU$50 miljoen in Voedsel Behendigheid te helpen Australische landbouw versnellen van de productie van voedsel en helpen bij de voorbereiding voor een snel versnellen van de wereldbevolking.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Stone & Krijt partners SproutX voor nieuwe ANZ, NAB-backed agri-fintech hub

Met de steun van het ANZ en NAB, Steen En Kalk heeft geleid zuid, in samenwerking met SproutX om de lancering van zijn Melbourne op basis van landbouw en financiën technology accelerator hub.

Victoria kondigt al-groep voor AI ontwikkeling

Victoria heeft gevormd een regering groep specifiek voor de studie van de economische en sociale effecten van kunstmatige intelligentie, die is gebaseerd op een gevormd in het verenigd koninkrijk vorig jaar.

Hoe een IoT sensor helpt Australische melk bereiken China sneller

Telstra, Peloris, Chinese quarantaine, Sendum, M2M Connectiviteit, en meerdere Australische melk producenten brengen een verse zuivel naar China binnen 36 uur, met de bedrijven die gebruik maken van de IoT sensoren voor het opsporen en monitoren van de temperatuur.

Bosch, KPMG terug agtech het opstarten van De Opbrengst in AU$6,5 m ronde

Agtech het opstarten van De Opbrengst heeft aangevoerd, AU$6,5 miljoen in een Serie A-financiering rond geleid door Bosch, waarmee het totaal van de investeringen tot AU$11,5 miljoen.

Drone bijen en landbouw robots kon oplossen tekort aan bestuivers en arbeiders (TechRepublic)

Israëlische robotica onderzoeker Yael Edan verklaart de projecten die haar team is aan het werk om te bestuiven planten, oogsten van paprika ‘ s, en andere landbouw werken.

Drone technologieën kan een toename van de landbouwers productiviteit door 500 procent (TechRepublic)

Tractoren, ploegen, en de maaiers zijn alle vertrouwde apparatuur voor de boeren. Maar hoe zit het met drones? DroneDeploy CEO Mike Winn zegt de technologie verandert het gezicht van de landbouw.

Landbouw voor de toekomst: Hoe een bedrijf maakt gebruik van big data om te maximaliseren van de opbrengsten en het minimaliseren van de impact (TechRepublic)

Foris.io heeft een missie: boerderijen productiever en het milieu te beschermen terwijl het doen. Met een combinatie van hardware en machine learning van IBM, Foris.io wil de manier veranderen waarop we de boerderij.

Verwante Onderwerpen:

Australië

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities

Cloud

0