Victoria annoncerer AU$15m agtech fond til on-farm IoT

0
63

Nul

Den Victorianske regeringen har meddelt, at en AU$15 millioner investeringer for at øge landbrugs-teknologi (agtech) for statens landmænd.

En retssag vil begynde i områder omkring Maffra, Birchip, Serpentin, og Tatura fra 1 juli, hvor Internet of Things (IoT) netværk vil blive installeret for landmanden og offentlig adgang, den stat, regering sagde. Midlerne vil også blive brugt til på gården, robotteknologi, trådløs teknologi, bioteknologi vedtagelse, og virtuelle hegn.

Hundredvis af landmænd vil have sensorer og enheder, der er installeret til at overvåge og kontrollere gård operationer. Data vil herefter blive uploadet via noder, gateways og servere for analyse, som vil give landmændene mulighed for at få vist resultatet i realtid.

Regeringen forventer, at ydelserne vil blive set i mejeri -, korn -, fåre-og gartnerisektoren. Det vil også i håb om at forbedre produktivitet, bæredygtighed, rentabilitet, samt reducere den “adoption barrierer” det siges, er forårsaget af en manglende tilslutning, kompetencer og kapital. Regeringen sagde, at det vil rådføre sig med industrien om levering af midlerne.

Læs dette: at Omdanne landbruget ved hjælp af tingenes internet og predictive analytics

“Victoria er agtech hub for Australien, og med denne investering, som vi kigger på at være et world-leader,” sagde Minister for Landbrug Jaala Pulford på denne uges første AgTech Topmødet i Melbourne. “Vores landmænd fortjener de bedste værktøjer til at få arbejdet gjort, og digital innovation er kernen i det.”

Det bringer staten regeringens investeringer i digitale landbrug til AU$27 millioner, efter AU$12 millioner til en gård demonstration af IoT, som er tildelt i 2016-17 Budget.

Staten regering har sagt, det er også at sikre de regionale fællesskaber er forbundet digitalt med AU$45 millioner, der Forbinder Regionale Fællesskaber program, som vil give bedre bredbånd, mobil dækning i hele staten. Det har tidligere lovet AU$25 millioner, som en del af 2017-18 Budget for bedre bredbånd og Wi-Fi-dækning.

Sidste år, har staten investeret AU$1 million i SproutX, Australiens største agtech innovation hub. SproutX lukkede sin AU$10 millioner agtech venture kapital fond denne tid sidste år, med opbakning fra Artesisk Venture-Partnere og superannuation fund Hostplus.

Navet, der er etableret i 2016 og åbnede i Mildura i sidste måned, giver et co-working space for at støtte landbruget nystartede virksomheder i regionen. Hver agtech team accepteret i programmet, modtager AU$40.000 i bytte for 8 procent af egenkapitalen.

Den føderale regering blev der sidste år tilbyder AU$60 millioner i støtte til “smart farming partnerskaber” under AU$1 milliard Nationale Landcare Program. Det har også pumpet AU$50 millioner i Fødevarer Smidighed til at hjælpe Australsk landbrug fremskynde fødevareproduktion og hjælpe med at forberede til en hastigt accelererende globale befolkning.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

Sten og Kridt partnere SproutX for nye ANZ, NAB-backed agri-fintech hub

Med støtte fra ANZ og NAB, Sten Og Kridt har trukket syd, partnering med SproutX at lancere sin Melbourne-baserede landbrug og finans teknologi accelerator hub.

Victoria annoncerer all-gruppe for AI udvikling

Victoria har dannet en regering gruppe specielt til at undersøge de økonomiske og sociale virkninger af kunstig intelligens, baseret på en dannet i STORBRITANNIEN sidste år.

Hvordan en IoT-sensor hjælper Australske mælk nå Kina hurtigere

Telstra, Peloris, Kinesiske karantæne, Sendum, M2M-Forbindelse, og flere Australske mælkeproducenter er at bringe friske mejeriprodukter til Kina inden for 36 timer, med de virksomheder, der bruger Ti-sensorer til sporing og temperatur overvågning.

Bosch, KPMG tilbage agtech start Udbyttet i AU$6.5 m runde

Agtech start Udbyttet har rejst AU$6.5 millioner i en Serie A, finansiering runde led af Bosch, hvilket bragte den samlede investering til AU$11,5 mio.

Drone bier og landbrug robotter kunne kunne løse mangel på bestøvere og arbejdere (TechRepublic)

Israelske robotteknologi forsker Yael Edan forklarer de projekter, som hendes team arbejder på at bestøve planter, høst og peber, og andre landbrug arbejde.

Drone-teknologier kan øge landmændenes produktivitet med 500 procent (TechRepublic)

Traktorer, plove, og plæneklippere er alle bekendt udstyr til landmænd. Men hvad med dronerne? DroneDeploy CEO Mike Winn siger den teknologi, der vil ændre ansigt af landbruget.

Landbrug for fremtiden: Hvordan en virksomhed bruger big data for at maksimere udbyttet og minimere påvirkningen (TechRepublic)

Foris.io har en mission: at Gøre gårde mere produktive og beskytte miljøet mens du gør det. Med en kombination af hardware og machine learning fra IBM, Foris.io har til formål at ændre den måde, vi farm.

Relaterede Emner:

Australien

CXO

Digital Transformation

Tech-Branchen

Intelligente Byer

Cloud

0