Transport til MIDTJYLLAND taber Opal sporing af tilfælde,

0
41

Nul

En NSW retten har fundet, at statens Opal-kort, en kontaktløs smart-kort, der anvendes på offentlig transport i staten, et brud på privatlivets fred for pensionister.

En retssag blev bragt frem mod Transport for NSW (TfNSW) af Nigel Farvande af den Australske Privacy Foundation i 2016, der ville have muligheden for at rejse anonymt. Vand hævdede, at som bruger af en guld Opal-kort, skal han have mulighed for at rejse med kort, uden at hans rejse bevægelser, der er knyttet til hans identitet.

I modsætning til standard Voksen Opal kort, er det obligatorisk for brugere af guld Opal for pensionister og sølv Opal indrømmelser for at blive registreret online og have deres kort er knyttet til identificerbare oplysninger, såsom navn og adresse. TfNSW har sagt, at denne beslutning blev taget for at hjælpe med at styre tilfælde af personer, der gøre krav på en koncession.

Efter to år, MIDTJYLLAND Civilretlige og Administrative Domstol (NCAT) medhold i Farvande, der i sidste måned, siger, at udformningen af Opal-kort system, brud på privatlivets fred forpligtelser MIDTJYLLAND lov. Det er aftalt, at rejse oplysninger, der ikke er rimeligt og nødvendigt, og at Opal kort, at brugerne skal have mulighed for at bruge en ikke-registrerede kort.

NCAT også pegede i retning af Queensland, Victoria, og Hong Kong ‘ s billet-systemer som et middel til MIDTJYLLAND for at sikre Opal system er i overensstemmelse med statens Privatlivets fred og Beskyttelse af Personlige Oplysninger (PPIP) Act 1998.

“Det er en stor gevinst for privatlivets fred i MIDTJYLLAND,” sagde Farvande. “Det er klart hæver for alle NSW offentlige myndigheder at anvende” privacy by design ” – principper til komplekse nye data-drevne systemer.”

Den Australske Privacy Foundation har nu kaldes på Transport for NSW at afbryde identitet detaljer fra rejser optegnelser”, så alle beboere i MIDTJYLLAND har deres personlige rettigheder respekteres.

“Du bør ikke have til at stille op med at være potentielt udspioneret, som du rejser, bare fordi du bekræfte din berettigelse til en koncession,” sagde David Vaile, der er formand for fonden.

Opal kræver pendlere til “tryk på”, når der begynder en rejse via bus, tog, letbaner, og færgen, og “trykke på” off”, når de når frem til deres destination på tjenester i Sydney og de omkringliggende forstæder.

Registreret Opal kort give en “aktivitet erklæring”, der viser travel data, herunder placering og top-up beløb, som i løbet af de sidste 18 måneder. TfNSW siger på sin hjemmeside, at dette bruges til at overvåge brugerens rejse historie og ind business travel historie “til skattemæssige formål”.

Transport til MIDTJYLLAND har tidligere udgivet Opal kort med travel data, og afslørede i Maj 2015, at det udleveret kundedata til NSW Politi og Institut for Indvandring.

Den NCAT afgørelse kunne have en stor indvirkning på den måde, en organisation, der indsamler og anvender personlige oplysninger, især i “the age of big data”, i henhold til Salinger Privatlivets fred ‘ s Anna Johnston.

“Når GDPR begynder i Maj, organisationer, der tilbyder deres varer eller tjenesteydelser (eller overvåge adfærd) mennesker i den Europæiske Union, vil være underlagt en opdateret loven om privatlivets fred, som kræver, at organisationer til praksis “data beskyttelse af design’,” sagde hun.

“Meget af værdien af store data, der er bygget på vores digitale brødkrummer — de digitale spor vi efterlader, når vi går om vores dag-til-dag aktiviteter, som rejser for at arbejde, købe varer, ved hjælp af sociale medier eller at søge på internettet.

“Men hvis en organisation ikke har en fornuftig grund til at indsamle dem brødkrummer — med andre ord, hvis indsamling af vores data ikke med rimelighed er nødvendige for, at det primære formål, som var vi handler i første omgang (det bliver på en bus, købe et par sko, til at snakke med vores venner på Facebook) – så det kan ikke være i stand til lovligt at indsamle det.”

Læs også: Hvordan Europas GDPR vil påvirke Australske organisationer

TfNSW har også været involveret i en juridisk kamp med en biohacker kaldet Meow-Ludo Disco Gamma Miav-Miav. I 2017, Miav-Miav indlejret chip fra en Opal-kortet i hans hånd, så han kunne svinge sin hånd til at betale en pris.

Manipulation med kort tilsidesat sine vilkår for anvendelse, dog, og Transport til NSW deaktiveret konto. Miav-Miav ‘ s næste domstol dato er denne fredag.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

NSW udvider kontaktløse rejse til American Express kunder

Visa og American Express kunder kan bruge deres kort til at ‘trykke på og off” Sydney Ferries og L1 Dulwich Hill letbane i stedet for en Opal-kortet.

Kreditkort og smartphone betalinger, der er fastsat for Australske metro transport

Pendlere i hele landet snart vil være i stand til at betale via kreditkort og smartphones, med en byge af meddelelser, der gøres i løbet af weekenden.

Openloop udråbt som løsningen til Sydney ‘ s Opal elendighed

Pendlere i Sydney kan muligvis se frem til at betale med deres egen bank konto i stedet for at Opal, en betalinger industri veteran har hævdet.

NSW government udgivelser Sydney offentlig transport datasæt

Statens transport myndighed har offentliggjort en to-ugers øjebliksbillede af data trukket fra Opal smartcard billetsystem.

DIY genteknologien er ved at eksplodere (TechRepublic)

At implementere RFID-chips under huden er så 2017. At modificere din egen DNA, er, hvor det er på nu, og de etiske spørgsmål er kun lige begyndt at blive spurgt.

Relaterede Emner:

Australien

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0