Tidligere Australske digital transformation chief ønsker regeringen løb som Amazon

0
42

Nul

Den måde, den Australske regering bygger tjenester er forældet, og ifølge tidligere DIREKTØR i den nu hedengangne Digitale Transformation Kontor (DTO), Paul Shetler, i stedet for at opbygge digitale tjenester på samme måde som det bygger broer, regeringen er nødt til at vedtage den metode, der anvendes af folk som Amazon.

Shetler fortalte Finans-og Offentlig Administration Referencer Udvalg onsdag morgen, at Amazon ville aldrig bede en kunde om at beskæftige sig med sin pakning hjemmeside, og så er det forsendelsen site, men den Australske regering sender borgerne gennem en labyrint af hjemmesider leveres ofte af flere organer med næsten hver service der tilbydes.

“Amazon ikke kræver, at du navigerer deres interne bureaukrati,” han sagde, at bemærke, at der ikke er grund interne bureaukrati ikke eksisterer. “Regeringer kan gøre det, og den første regering, der vil have en enorm fordel.”