Telstra afprøve små celler på Tasmanske telefonmaster

0
50

Nul

penn-telstra-small-cell-tasmania.jpg
(Billede: Telstra)

Telstra har meddelt, at den vil begynde en test i Weldborough, Tasmanien, der vil se det at montere en lille celle på en TasNetworks pole til at udvide sit 4G-dækning.

Skal testen være en succes, telco har sagt, at det ville bruge TasNetworks polakker på steder, herunder Tunnack, Pyengana, Forcett, Eventyr-Bugten, og West Hobart. Telstra, der allerede anvender små celler på 17 steder i Tasmanien, herunder Taroona, Glendevie, Rocky Cape, Judbury, St Marys, Lebrina, og Søen Barrington.

Små celler, der typisk har en rækkevidde på omkring 300 meter.

Telstra CEO Andy Penn sagde mobil dækning er mange fordele for de regionale områder.

“Opbygningen af et mobile base station typisk koster flere hundreder af tusinder af dollars, men kan nemt løbe op til AU$1 million, plus i nogle regionale og fjerntliggende områder på grund af afstand og terræn,” sagde han. “En lille celle kan tillade os at levere mobil-dækning og kapacitet til mindre byer og områder, hvor opførelsen af en mobil base station, der ellers ville være uøkonomisk.”

“Fra at støtte salget arbejdsstyrke i området små kunstgallerier være i stand til at tage kredit kort betalinger for første gang, mobil-forbindelse bliver mere og mere afgørende for at lille virksomhed vækst og stabilitet.”

Penn fortalte ZDNet sidste måned telco var på udkig for at få en fuldt integreret 5G netværk, når det lanceres næste år.

“Vi er altid en leder, og vi har det bedste netværk. Vi har altid været førende inden for teknologi og vil fortsætte med at være det,” sagde han. “Det er én ting at netop slags sætte et flag i jorden, men hvad er mere vigtigt er, at vi har et integreret sæt af 5G-løsninger til kunder, og også vi vil fortsætte med at investere i og udvikle den evne til 4G som godt.

“Fordi i sidste ende, mens 5G kunne være kommercielt tilgængelige i 2019, er realistisk at ikke alle kommer til pludselig at skifte til 5G; der vil stadig være mange kunder på 4G, som der er faktisk på 3G i dag.”

Læs også: MWC 2018: Telstra 5G udrulningsplan for 2019

I Maj sidste år, Telstra tilføjet voice-tjenester på sine små celler tak til voice over LTE.

Sidste måned, Nokia annoncerede, at det havde udviklet en base station, som vejer mindre end et kilo, og det ville blive brugt til at levere 4G-tjenester på Månen.

Netværket er planlagt til at blive brugt til at kommunikere med et par rovers, der vil undersøge Apollo 17 lunar rover. Den privatfinansierede lunar mission er at lancere næste år på en SpaceX Falcon-9-raket fra Cape Canaveral.

“Vodafone test angiver, at basen skal være i stand til at sende 4G hjælp 1800MHz-frekvensbåndet og sende tilbage den første nogensinde live HD-video feed af Månens overflade, som vil blive udsendt til et globalt publikum via en deep space link, der forbinder med den PTScientists server i Mission Control Center i Berlin,” Nokia sagde på det tidspunkt.

Relaterede Dækning

Telstra igen på jagt efter en CIO

John Romano blade telco efter en karriere på mere end en halv snes år.

Telstra at flytte NBN kunder en tier bag premierminister

Mere end 850.000 kunder til at være flyttet til Telstra nye standard hastighed.

Telstra en global leder inden for 5G: Ericsson CEO

Ericsson CEO Börje Ekholm har annonceret telco ‘ s guide til, hvordan transportvirksomheder kan maksimere indtægterne under overgangen til 5G, mens ringer Telstra en af de globale ledere.

Telstra afslører, 5G udrulningsplan for 2019

Australien ‘ s etablerede telekommunikation luftfartsselskab ser ud til at give 5G til de større byer, og flere regionale områder ved udgangen af 2019.

5G mobile netværk: Et cheat sheet (TechRepublic)

Som LTE-netværk bliver mere og mere mættede, mobile netoperatører er planlægning for 5G fremtiden. Her er, hvad erhvervsfolk og mobile brugere, der har brug for at vide om 5G.

Relaterede Emner:

Australien

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser

0