Neato kondigt Botvac D7 Aangesloten: Robot vacuum gecontroleerd door uw smartphone, Google Startpagina of Amazon Echo

0
32

Nul

botvac-d7-lifestyle.jpg
Afbeelding: De Neato

Een paar jaar geleden, kocht ik een Neato Botvac te helpen met de dagelijkse stofzuigen vereist op onze hardhouten vloeren door de hond haar van mijn chihuahua en pommeren, en niet te vergeten de vijf mensen die thuis wonen. Het was geweldig, maar ook een beetje van een pijn, omdat de lange magnetische strips had moeten worden vastgesteld om te voorkomen dat het vacuüm van de kruising in gebieden met dikke tapijten of breekbare voorwerpen die kunnen breken bij botsen.

De nieuwe Neato Botvac D7 Aangesloten verbetert aanzienlijk meer dan mijn oudere model met laser mapping, smartphone-besturing en smart home integratie.

De Botvac D7 Aangesloten brengt Neato FloorPlanner die gebruik maakt van Neato ‘ s LaserSmart technologie om de kaart van de plattegrond zodat u kunt vaststellen No-Go lijnen in de plattegrond om te voorkomen dat het vacuüm van deze ruimten te betreden. Ik ben van plan om deze ‘ No-Go regels voor het aanwijzen van gebieden waar ik een zeer dikke vloer tapijt, een ander gebied waar we de hond pennen, en een gebied in mijn woonkamer, waar stoelen die niet te krijgen hobbelde zich bevinden. Deze ‘ No-Go lijnen zijn ook handig zijn voor gebieden waar u bij het opzetten van een kerstboom, gebieden die worden gebruikt als spelen gebieden met veel speelgoed, en nog veel meer.

neatod7floorplanner.jpg
Afbeelding: De Neato

De nieuwe D7 Verbonden heeft ook twee verschillende zuig-modi, een ultra-performance filter, en een verbeterde borstel systeem. De LaserSmart technologie helpt de robot vacuum navigeren kamers met succes, zelfs in lichte omgevingen.

De top informatief Led ‘ s op de vacuüm bieden glanceable status van het vacuüm. De top vuil bin is gemakkelijk te verwijderen, schoon, en plaats het weer terug. De bumpers zijn heel gevoelig te maken, zodat u niet trashing de benen op uw meubels.

Ik ben vooral geïnteresseerd in de iOS-en Android-ondersteuning, waar u kunt installeren, configureren en beheren van deze stofzuiger. Er zijn ook Apple-Horloge en Android Dragen apps, zodat u de D7 Verbonden van uw pols.

U kunt ook de installatie en de controle van de Neato Botvac D7 Verbonden met uw stem via Amazon Alexa en Google Startpagina. Als een Google Startpagina huishouden, dit vermogen zal worden gebruikt door mijn familie veel meer dan de smartphone app.

De Neato Botvac D7 Aangesloten is nu beschikbaar van Bed Bath & Beyond en de Beste Koop is met een ADVIESPRIJS van $799.

Een review unit kwam een paar dagen geleden, en na een paar weken van testen, zal ik een volledige review hier op ZDNet. Laat het me weten als je vragen hebt op deze nieuwe vacuüm als ik het uit te testen.

Vorige en aanverwante dekking

Ecovacs Deebot R95 review: Amazon Alexa en smartphone controle brengen ons dichter bij de Futuristische’ lifestyle

De Ecovacs Deebot R95 is de meest betaalbare high-end robot stofzuiger die u volledige controle geeft over uw schoonmaak ervaring, terwijl ook ervoor te zorgen dat de klus goed gedaan.

DIY vacuüm aandrijvingen robots maken die kronkelen en squish

Video demonstreert de flexibiliteit van robots die werken op lucht

Verwante Onderwerpen:

Google

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0