Microsoft maakt zich klaar om de uitrol van haar ‘Tenerife’ cloud ERP-service voor het Mkb

0
29

Nul

Microsoft ‘s”Tenerife” ERP-service voor kleine en middelgrote bedrijven (Mkb) heeft een officiële naam en startdatum. Dynamics 365 Business Central zal de uitrol van op 2 April via Microsoft ‘ s Cloud Solution Provider kanaal.

dynamics365tenerifebusinesscentral.jpg

Buiten dat basisinformatie, Microsoft is niet bekendmaken veel over de Business Centraal. Ik vroeg voor de prijsstelling, migratie en andere informatie, maar niet ontvangen antwoorden op mijn vragen (tot nu toe).

Update No. 1: Microsoft ‘ s Business Midden-website is nu live. Het bevat twee versies van de service: Essentials voor $70, – per gebruiker per maand en de Premie voor $100, – per gebruiker per maand.

Heel wat is al bekend over Business Centrum/Tenerife, hoewel de gegevens die naar voren zijn gekomen — van Microsoft zelf en anderen — over deze software-as-a-service-aanbod zijn vaag en tegenstrijdig.

Microsoft ambtenaren liever geen gebruik maken van de ERP – /CRM-monikers in het bespreken van hun Dynamics product lijn, ook al is dit wat Dynamics software en services.

Business Central heeft zijn wortels in de Dynamics NAV ERP-platform. Terug in 2016, Microsoft ambtenaren spraken up Project “Madeira,” beschrijft het als een nieuw software-as-a-service-aanbod is gebouwd op de NAV-platform. Dit debuteerde als Dynamics 365 Financials, Business Edition.

Vorig jaar, Microsoft ambtenaren besloten om weg te doen met de Onderneming/het Bedrijf de verschillen in de Dynamiek van het product lijn, in plaats van het aanbieden van verschillende CRM – /ERP-modules voor klanten van elke grootte. Op hetzelfde moment, het bedrijf is nog bezig om een update van de originele NAV, Great Plains en AX ERP lokale aanbod.

Business Centraal, in zijn eenvoudigste vorm, is NAV in de cloud, gehost door Microsoft en verkocht door partners. Microsoft uitgerold zijn laatste lokale NAV release van Dynamics NAV en met 2018, te beginnen in December.

Microsoft kondigt NAV 2018 is de integratie met Office 365, Dynamics voor de Verkoop, Cognitieve Diensten (voor het imago van de erkenning van de voorraad items, contactpersonen, enz.), Power BI-en Flow als belangrijkste selling points. Business Centraal en deze nieuwste versie van NAV grotendeels delen dezelfde code base.

Business-Centrum wordt beschouwd als de vervanging voor Dynamics 365 Finance en Operations, Business Edition, beste wat ik kan vertellen. Volgens MSDynamicsWorld.com, Business Centrum zal beschikbaar zijn in drie smaken: Essentieel, Premium en Lid van het Team.

De SMB-financiën/bedrijfsvoering de ruimte is veel ruimte voor meer concurrentie, vooral cloud-centric degenen.

“Het ‘wat doen we na Quickbooks?’ niche heeft altijd een behoorlijk volume, en deze bedrijven staan te popelen om te verplaatsen naar de cloud voor de juiste redenen — kosten, beveiliging, modernisering, een nieuwe gebruikerservaring,” zeide Jozua Greenbaum, Principal Enterprise Applications Consulting.

“Business Central heeft een aantal interessante concurrenten, bedrijven als Acumatica (de thuisbasis van een aantal ex-watjes, CEO Jon Roskill en lid van de raad Kirill Tatarinov) gaat heel goed met de aanpak van dit segment van de markt met de cloud ERP. Onderstam in de Salesforce.com een ecosysteem is een andere. Het is vrij voor de hand liggende Zaken Centraal en dergelijke zijn ook gunning voor de starter-Netsuite markt, die veel waarnemen is wijd open deze dagen,” Greenbaum zei.

Greenbaum toegevoegd dat één van Microsoft ‘ s grootste uitdagingen en missies is het verbeteren van de manier waarop het communiceren over de Dynamiek 365-plannen en strategie om klanten, partners en de onderzoeker/journalist gemeenschap. Ik kon niet eens meer.

Update Nummer 2: Een paar antwoorden op enkele van mijn vragen over de Zakelijke Centrale beginnen te komen. De antwoorden zijn van een woordvoerder voor het bedrijf:

Hoe vaak zal MS het bijwerken van de Business Centraal? Hebben gebruikers alle updates onmiddellijk?

A: Microsoft is van plan om kleine maandelijkse updates en belangrijke updates per zes maanden.

Zal allemaal hetzelfde plugins/aanpassingen voor NAV 2018 ook werken met Business Centrum?

A: Extensies op basis van maatwerk en oplossingen gebouwd voor de NAV zal gewoon werken met Business Centraal. Het is een evolutie van de intrinsieke waarde, niet een geheel ander platform.

Doet het Zakelijke Centrum van gebruik/vertrouwen op Common Data Service? Hoe zit het met Microsoft Graph?

Een: Business Centrum schrijft de gegevens in de Data Service. CD ‘ s hebben een API bloot te leggen gegevens voor Dynamics 365, Microsoft Graph API bloot gegevens voor Microsoft 365-service. Deze twee Api ‘ s zal bestaan.

Lees dit

De verkoop van software: Waar zijn de business modellen gegaan?

Samsung brand schoten op Apple-IBM met over-the-board enterprise device support

Het kopen van enterprise mobility management: Hoe belangrijk is onafhankelijkheid?

Windows 10 Technische Voorbeeld voor de Onderneming: de Belangrijkste kenmerken nog verschijnen

Verwante Onderwerpen:

Enterprise Software

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag

0