Microsoft for at tilføje nye Azure regioner i Tyskland, Schweiz, de forenede arabiske EMIRATER

0
46

Nul

Microsoft fortsætter med at udvide Azure ‘ s fodspor med forpligtelser til at åbne nye datacenter regioner i Tyskland, Schweiz og de Forenede Arabiske Emirater.

newazuredatacenterregions.jpg

Microsoft annoncerede sit Azurblå planer om udvidelse af Marts 14. Ordet lækket i går af Microsoft ‘ s planer om at udvide i Tyskland. De kommende datacenter regioner i Abu Dhabi og Dubai-vil blive Microsofts første i Mellemøsten. Microsoft ‘ s regioner i Schweiz vil være i Geneve og Zürich, sagde embedsmænd.

Fra i dag er Microsoft har annonceret planer om at levere 50 Azure regioner, der omfatter planer for 12 nye regioner, som endnu ikke er åbnet. I løbet af de sidste tre år, at Microsoft har mere end fordoblet antallet af tilgængelige Azure regioner, de sagde, leverer Microsoft med flere områder end nogen anden cloud computing udbyder.

Microsoft også gør Office 365 og Dynamics 365 er tilgængelige i flere regioner, som tilbyder brugerne i-geo data opholdstilladelse i mange af de 17 georgraphic regioner, hvor disse tjenesteydelser er til rådighed.

I 2015 vil Microsoft annonceret planer om at få sin tyske datacentre give brugerne en mulighed for at gemme deres data i hvile udelukkende i Tyskland. Microsoft har indgået partnerskab med T-Systems International GmbH, en Deutsche Telekom datterselskab, til at fungere som en data-administrator. De to Microsoft tyske datacentre, som ligger i Magdeburg og Frankfurt, vært Azure, Office 365 og Dynamics 365, mens der giver brugerne mulighed for at have deres data-adgang er kontrolleret af T-Systemer, der fungerer som administrator, snarere end Microsoft.

Microsoft har været på udkig efter “kreative” måder at gøre det muligt for selskabet at opfylde data-bopælspligt af sine kunder i lyset af en AMERIKANSKE regering slået hårdt ned designet til at kræve cloud-leverandører til at give regeringer adgang til brugerens data, uanset geografiske grænser.

Jeg har spurgt Microsoft for at få en liste over de foreløbige datoer for åbning for sin nyeste datacenter regioner, men en talsmand sagde selskabet er ikke adgang til dem på dette tidspunkt. Også Microsoft er ikke afsløre placeringen af den nye tyske regioner, talsmand sagde.

LÆS MERE

Hvorfor CIA, der ønsker kryptering bagdøre er en fiasko for ledelse, ikke intelligens

Apple, der nægter bagdør adgang til data, kan blive udsat for bøder

NSA er så overvældet af data, er det ikke længere effektiv, siger informanten

Som Snowden utætheder begyndte, var der “af frygt og panik” i Kongressen

Hvordan Microsofts data tilfælde kunne løse op for den AMERIKANSKE tech-industrien

Hvis du har “noget at skjule’, her hvor man kan sende dine adgangskoder

Mød den dunkle tech mæglere at levere dine data til NSA

Relaterede Emner:

Microsoft

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring

0