Microsoft begint het testen van voice dictation in het nieuwste Office-apps

0
33

Nul

Video: Microsoft democratizes AI toe te voegen aan de kern van producten en diensten

Microsoft ambtenaren aangeprezen terug in januari een nieuwe voice dictation mogelijkheid voor Microsoft Office.

officedictation.jpg

Op 12 Maart, is Microsoft begonnen met het testen van deze functie met haar Kantoor Insider testers. De @OfficeInsider account twitterde gisteren:

“Windows #OfficeInsiders, maak je klaar om wanhopige uw toetsenbord of uw stem gebruiken om documenten schrijven, componeren, e-mails, en het maken van presentaties! Voice dictation is nu beschikbaar voor #InsidersFast.”

Microsoft ambtenaren aangeprezen met de komst van Office dicteren technologie in januari, zeggen dat het beschikbaar zou zijn in februari 2018.

Om te testen dicteren met behulp van voice, moet u de nieuwste versie van Office voor Windows (Office 2016) en een Office 365-abonnee. De voice dictation functie, die gebruik maakt van spraakherkenning technologie omzetten van spraak naar tekst is beschikbaar voor Word 2016, PowerPoint 2016, Outlook 2016 en OneNote 2016 en in het engels voor nu. Om dit te testen, gebruikers moeten in het bureaublad van Windows Office Insider programma.

Microsoft execs beschrijven Office Dicteren als “een van de Office-Intelligente Services, waardoor de kracht van de cloud om de Office-apps.” Andere “Office Intelligente Diensten” omvatten PowerPoint-Designer en Editor; de Smart Opzoeken in het deelvenster Excel Inzichten en Office Vertel het Me.

Ik weet niet zeker of Microsoft is met behulp van het Vereisen technologie die ontwikkeld is door Microsoft Garage incubator als basis voor de Office Dicteren functie. Dicteren was oorspronkelijk een add-in voor Word, Outlook en PowerPoint en gebruikt dezelfde speech-recognition-technologie in Cortana voor het omzetten van spraak naar tekst, in combinatie met real-time vertaling. Ik heb gevraagd het bedrijf als dit het geval is, maar heb nog niets gehoord.

wat is hot op zdnet

Zuid-Korea ontwikkelt 5G, Wi-Fi automatische besturing tech

APAC geklokt meest kwaadaardige mobiele apps in 2017

Sayonara de beste telefoon vingerafdruk sensor in de business

Toyota, Accenture pakken verkeer ellende met AI taxi vloot systeem

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Smart Office

CXO

Mkb

Tech Industrie

Enterprise Software

0