Microsoft att lägga till nya Azure regioner i Tyskland, Schweiz, förenade ARABEMIRATEN

0
47

Noll

Microsoft fortsätter att expandera Azure påverkan med åtaganden om att öppna nya datacenter regioner i Tyskland, Schweiz och Förenade Arabemiraten.

newazuredatacenterregions.jpg

Microsoft tillkännagav sin Azure-planer på expansion på den 14 Mars. Ordet läckte igår av Microsofts planer på att expandera i Tyskland. De kommande datacenter regioner i Abu Dhabi och Dubai — kommer att bli Microsofts första i Mellanöstern. Microsofts regioner i Schweiz kommer att vara i Genève och Zürich, tjänstemän sade.

Från och med idag att Microsoft har planer på att leverera 50 Azure regioner, som inkluderar planer för 12 nya regioner som ännu inte har öppnat. Under de senaste tre åren, Microsoft har mer än fördubblat antalet tillgängliga Azure regioner, sade de, att förse Microsoft med fler regioner än någon annan molnleverantör.

Microsoft är också att Office 365 och Dynamics 365 finns i flera regioner, som erbjuder användare i-geo data uppehållstillstånd i många av de 17 georgraphic regioner, i vilka dessa tjänster är tillgängliga.

I och med 2015, Microsoft meddelade att man planerar att ha sin tyska datacenter ge användarna en möjlighet att lagra sin data på enbart i Tyskland. Microsoft samarbetar med T-Systems International GmbH, Deutsche Telekoms dotterbolag, att agera som en data förvaltare. De två Microsoft tyska datacenter, som ligger i Magdeburg och Frankfurt, värd Azure, Office 365 och Dynamics 365, samtidigt som den ger användarna möjlighet att välja sina data-access kontrolleras av T-System agerar som förvaltare, snarare än Microsoft.

Microsoft har letat för “kreativa” sätt att möjliggöra för bolaget att fullgöra uppgifter-krav på uppehållstillstånd av sina kunder i ansiktet av USA: s regering tillslag utformade för att kräva att leverantörer moln för att ge regeringar tillgång till användarnas uppgifter, oberoende av geografiska gränser.

Jag har bett Microsoft för att få en lista över preliminära datum för sin nyaste datacenter regioner, men en talesman sade att företaget inte lämna ut dem vid denna tidpunkt. Microsoft är också att inte lämna ut de platser i den nya tyska regioner, talesman sade.

LÄS MER

Varför CIA vill kryptering bakdörrar är ett misslyckande av ledarskap, inte intelligens

Apple, och vägrar bakdörr tillgång till data, kan få böter

NSA är så överväldigad med uppgifter, är det inte längre effektivt, säger uppgiftslämnaren

Som Snowden läcker började, det var “rädsla och panik” i Kongressen

Hur Microsofts uppgifter fall skulle kunna riva OSS tech industry

Om du har “inget att dölja”, och här är där för att skicka ditt lösenord

Möta den mörka tech mäklare att leverera dina data till NSA

Relaterade Ämnen:

Microsoft

Digital Omvandling

Datacenter

CXO

Innovation

Förvaring

0