Maart security updates uit te breiden Kernsmelting-Spectre bescherming voor Windows

0
49

Nul

Video: Microsoft weert mijnbouw malware-aanval

De lange, langzame proces van het patchen van meer dan een miljard Pc ‘ s wereldwijd tegen de Crisis en de Spectre aanvallen bleef vandaag, met de Microsoft versie van een assortiment van software patches voor meerdere Windows versies, een uitgebreide versie van Intel microcode-updates.

Vandaag is Patch dinsdag release omvat beveiligingsupdates die verdedigen tegen de Meltdown kwetsbaarheid op de Pc ‘ s x86-versies van Windows 7 en 8.1. Met deze updates, alle momenteel ondersteunde Windows-versies nu zijn verdediging tegen dit beveiligingsprobleem.

Voor apparaten die draaien op Windows 10, de huidige security-updates ook te verwijderen van de antivirus compatibiliteit controleren dat had geblokkeerd eerdere cumulatieve beveiligingsupdates. In een begeleidende blog post, Microsoft opgemerkt dat het zal blijven blok security updates op Pc ‘s met antivirus-stuurprogramma’ s die zijn bekende problemen met de compatibiliteit.

In een aparte, maar verwante release, Microsoft heeft aangekondigd dat het aanzienlijk uitbreiden van het aantal Intel-gevalideerde microcode-updates het is beschikbaar via de Microsoft-Catalogus. De nieuwe updates op het beperken van de Spook-Variant 2 (CVE 2017-5715) en zijn van toepassing op een brede set van Skylake, Kaby Meer, en de Koffie Lake Intel-processors.

Lees ook: Intel ‘ s nieuwe Spectre fix: Skylake, Kaby Meer, Koffie Meer chips krijgen stabiel microcode

De volledige lijst van firmware-updates is beschikbaar in “KB4090007: Intel microcode-updates.” Net als in de eerste ronde van updates die zijn uitgebracht een paar weken geleden, deze nieuwe updates moet apart worden gedownload en kan alleen worden geïnstalleerd op computers met Windows 10 versie 1709 (Vallen Makers Update) & Windows Server-versie 1709 (Server Core).

Naast het installeren van de microcode-updates, volledige bescherming vergt aanpassingen aan het Windows-register, zoals beschreven in een paar technische artikelen die betrekking hebben op een Windows-client-software en Windows Server versies.

Microsoft zegt dat het plan om verder te gaan afgifte van de software en van de microcode-updates zodra ze beschikbaar zijn, wat betekent dat IT-managers moeten voortdurend in de gaten houden hun kwetsbaarheid voor deze aanvallen voor maanden of zelfs jaren te komen.

Vorige en aanverwante dekking

Intel ‘ s Spectre correctie voor Broadwell en Haswell chips heeft eindelijk geland

Chips die leidde tot Intel ‘ s terugroepen van de microcode voor Spook-Variant 2 aanval hebben nu stabiele oplossingen.

Eerste Intel, nu AMD ook meerdere gezichten class-action rechtszaken over Spectre aanvallen

Klanten beschuldigen de chip maker van het opladen van premium prijzen voor een gebrekkig product.

Verwante Onderwerpen:

Hardware

Cloud

Big Data Analytics

Innovatie

Tech en Werk

Samenwerking

0