Kitty Hawk ‘ s autonome air taxi liften uit in Nieuw-Zeeland

0
34

Nul

cora.jpg
Kitty Hawk

Na acht jaren van stille ontwikkeling, de Larry Page backed bedrijf Kitty Hawk heeft onthuld haar autonoom vliegende taxi, genaamd Cora.

Kitty Hawk is het brengen van Cora naar de commerciële markt in Nieuw-Zeeland, het bedrijf aangekondigd, afkomstig van de natie toekomstgerichte visie en een sterk gereguleerde omgeving.

“We zochten een plek die net zo krachtig en dynamisch in orde te brengen Cora naar de commerciële markt,” aldus het bedrijf in een blogpost. “Een plek die kan meer dan alleen een gewillig vliegveld. Dat was een wereld klasse reputatie in certificering en regelgeving. En een overheid en de samenleving met het oog op de horizon.”

Het doel is om de lancering van een commercieel netwerk van vliegende taxi ‘ s in van zodra drie jaar, volgens de New York Times. Kitty Hawk is bezig met een serie van stealth-test vluchten in Nieuw-Zeeland sincaDe oktober, de Times meldt.

Het partnerschap zou kunnen brengen van Nieuw-Zeeland en Kitty Hawk voor een pack van andere overheden en private ventures poging om geschiedenis te maken met de autonome vliegende taxi ‘ s. Dubai, in samenwerking met het duitse bedrijf Volocopter, begonnen met het testen van elektrische taxi drones in September 2017. Airbus en Uber hebben ook gewerkt aan hun eigen autonome air taxi ‘ s.

A problem-solving approach IT workers should learn from robotics engineers

Een probleemoplossende aanpak die de werknemers moeten leren van robotica ingenieurs

Soms is de meest ingrijpende oplossing is het veranderen van het hele probleem.

Lees Meer

Verwante Onderwerpen:

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities

Cloud

0