Hvorfor har Apple ‘ s omdømme taget en næse dykke?

0
36

Nul

Når et selskab, der falder 24 steder i ry undersøgelse, du ved, der er noget galt. Men hvad?

Skal læs: De fem ting, der dræber dit iPhone batteri den hurtigste

Det er ikke kun Apple, der har lidt. Google faldt også tyve steder, fra 8 til 28. Fastholde den øverste sted igen, er Amazon.

OK, så hvad sker der hos Apple? Nå, et par ting, foråret til at tænke på.

Første, den metode, der i en meningsmåling. Her er, hvad Reuters havde at sige:

“Den meningsmåling, der er gennemført siden 1999, undersøgte 25,800 AMERIKANSKE voksne fra Dec. Den 11 Jan. 12 på det omdømme den ‘mest synlige’ corporate brands.”

Så, omdømme svarer til synlighed, hvilket igen udmønter sig i, hvad virksomhederne spring til folks sind.

John Gerzema, administrerende DIREKTØR for Harris Poll, der tilbydes Reuters en mulig forklaring på, hvorfor Apple og Google tanket så svært:

“Google og Apple, i dette øjeblik, sidder i dale. Vi er ikke helt til at selvkørende biler endnu. Vi er endnu ikke at se alle de ting i kunstig intelligens, de kommer til at gøre.”

Det er en interessant idé, men det er ikke en, som jeg kan blive enige med. Efter alt, er mange af de voksne har købt nye Apple-hardware (Apple sælger en masse iPhones ved enden af hvert år), eller måske er blevet adspurgt om deres iPhones og Mac-computere. Og sidste gang jeg kiggede, masser af mennesker stadig bruger Google-tjenester hver dag.

Jeg tror, at årsagen til faldet er mere at gøre med mangel på sladder og måske, at Apple som et brand bliver overskygget af iPhone. “Apple iPhone” har givet måde at bare ” iPhone.” Det samme kan siges om Google-tjenester. Selskabet har taget andenpladsen produkter.

Der var ingen ende på hype i tiden op til afsløringen af iPhone X i September sidste år, men jeg var overrasket over, hvor hurtigt, at buzz visnet væk i en dump brummen af dato for lanceringen. Mærkat chok, og kløften mellem lanceringen af iPhone 8 og iPhone X, ingen tvivl om, kastede en dæmper på tingene. Mens der er ingen tvivl om, at iPhone-X har solgt godt, vi ikke får nogen af de normalt har fra Apple-PR hold, som vi ville have forventet, hvis det slog rekorder.

2017 var også et ret dårligt år for Apple-software kvalitet.

Bare i løbet af de sidste par uger af året, så vi både macOS og iOS ramt af flere højt profilerede fejl. Og hvad værre er, at de rettelser, som Apple skubbet ud — i en forhastet måde-selv skabt problemer.

En alvorlig — og meget dum — root fejlen blev afsløret i macOS plasteret, at Apple skubbet ud til roden fejl brød fildeling for nogle Ajourføring macOS til at 10.13.1 efter installation af roden patch rullet tilbage roden bug patch iOS 11 blev ramt af en dato fejl, der forårsagede enheder til at crashe, når en app der genereres en meddelelse, tvinger Apple til at forhastet frigivelse af iOS 11.2 iOS 11.2 indeholdt en HomeKit fejl, der brød fjernadgang for delte brugere

Og dette er blot et udvalg af de fejl, som brugerne har haft at slås med i løbet af de sidste par måneder. Jeg har skrevet udførligt om, hvordan det føles kvaliteten af software, der kommer ud af Apple er forværret betydeligt i de seneste år.

Nu ikke få mig forkert, fejl kan ske. Der er ikke sådan noget som en perfekt kode, og til tider højt profilerede sikkerhedshuller kan resultere i pletter bliver skubbet ud, der er ikke så gennemtestet som de kunne være. Men bugs, især høj synlighed dem, der får en masse medieomtale, kommer til at sætte en ding i enhver virksomheds omdømme.

Her er hvad jeg skrev tilbage i December 2017:

“Apple skylder meget af sin aktuelle succes til sin dedikeret fanbase, de mennesker, der ville svare til Windows eller Android spørgsmål med ‘du skal købe Apple, fordi at ting bare fungerer.’ Rystende, at illusion, for disse mennesker vil ikke være godt på lang sigt, hvilket er grunden til at jeg tror Apple skal til at tage en lang, hård kig på sig selv i tiden op til 2018, og arbejde ud af, hvad der er gået galt, og komme op med måder at forhindre problemer i at opstå i fremtiden.”

Apple, måske er det tid til at tage det lange, hårde se på dig selv er her.

Se også:

iPhone X/8: Trådløs opladning, vil slid batteriet hurtigere end kabel-opladning Er Apple planlægger død af iPhone X ‘ s mest kontroversielle design feature? Værste iOS 11 ubehageligheder, og hvordan man kan løse dem med at Få Apple til at erstatte din iPhone ‘ s mangel batteri er et større besvær end det bør være, Hvor mange iPhones gjorde Apple sælger hver anden? Alt, hvad du behøver at vide om opladning af din iPhone X eller iPhone 8 iPhone X/8 bedste feature er, at de fleste mennesker vil aldrig komme til at bruge

Relaterede Emner:

iPhone

Hardware

Mobilitet

Smartphones

Tabletter

iOS

0