Google ‘ s DoubleClick udfald bør tvinge marketingfolk til at stille nogle af de svære spørgsmål

0
41

Nul

doubleclick-outage.png

Google ‘s kontrol af annoncen stakken er ikke optimal, men når DoubleClick ‘s pålidelighed ikke Web-udgivere’ afhængighed af den søgegiganten bliver alt for tydelige.

Tirsdag, DoubleClick blev ramt af en strømafbrydelse, der faldt Web-sider og ramte forlag ” display annonce indtægter. Don ‘ t cry for Google selv. Google ‘ s løsning råd til at udgivere var dybest set til at begrænse sporing og omstille markedsføring til tekst annoncer. Tusind tak. Mere end et par annoncekampagner, der var simpelthen lukket ned.

Dette udfald startede kl 8 am PDT og strakte sig til ud på aftenen. Det er stadig ikke helt klart, hvad der forårsagede denne “uventet adfærd.” På Twitter, et par marketingfolk bemærkes, at reklamebureauer og marketingfolk var mindre end tilfreds. Men det var der ingen, der beder for at gøre varer…endnu.

Da disse kampagner rundt omkring på Nettet var nødt til at blive sat på pause, blev det klart, at virksomheder bliver nødt til at kræve mere åbenhed fra DoubleClick. Her er hvorfor:

    DoubleClick er den dominerende vise annoncevisning platform, og der er ikke andre muligheder.Google er et nær-monopol med DoubleClick-og allerede kæmper Web-udgivere med at få slået i hovedet igen.Ad stakken på Web er integreret, så DoubleClick ‘ s pålidelighed elendighed er nok til at gøre websteder kravle.Google har med rette været fokuseret på mobile og sin kerne-search-annoncer. At virkeligheden gør du spekulerer på hvor meget Google har investeret i DoubleClick over de kommende år.Gennemsigtighed var så-så i bedste fald. Sørg for, at Google har opdateret sit dashboards og tilbudt en smule af detaljer, men en klokken 11 opdatering bør tilbyde lidt mere end siger, at der vil være en opdatering af p.m. 8

Google i sidste ende sagde, at det løst sin DoubleClick problemer med følgende opdatering:

Problemet med DoubleClick-Søgning skal være løst. Vi undskylder for ulejligheden og takker for din tålmodighed og fortsatte støtte. Du kan være sikker på, at systemets pålidelighed er en topprioritet hos Google, og vi foretager løbende forbedringer for at gøre vores systemer bedre.

På grund af en fejl i DoubleClick, var vi ikke i stand til at spore og registrere nogle annoncevisninger, klik og konverteringer for en periode på 13 Marts (EDT). Nogle omdirigeringer også virkede ikke efter hensigten. For kunder, der forbinder deres DoubleClick og Google Analytics (eller Google Analytics 360) konti, påvirket begivenheder måske ikke blevet optaget.

For at afhjælpe problemet, vil vi kort pause konverteringssporing og automatisk budgivning på DoubleClick-Søgning, og nogle bud på DoubleClick-Bid-Manager.

Vi har rettet fejlen, og vil fortsætte med at overvåge i løbet af de kommende dage.

Marketingfolk er nødt til at spørge om DoubleClick ‘ s systemets pålidelighed. Efter alle, det har været en hård måned for DoubleClick for Publishers. Mener, at DoubleClick for Publishers har haft den service de følgende dage, i henhold til Google ‘ s annonce status dashboard:

Marts 13.7 marts.6 marts.Marts 2.1 marts.

Disse spørgsmål er uacceptabelt, at de kommer fra en virksomhed, der kører på Googles Cloud-Platform og pladser virksomheder på redundans og driftssikkerhed.

Selvfølgelig har Google lidt tid til at løse sine DoubleClick problemer med tjenesten. Hvor er marketingfolk kommer til at gå?

Relaterede Emner:

Google

Cloud

Big Data Analytics

Innovation

Tech og Arbejde

Samarbejde

0