Google lanceert game server hosting platform Agones

0
190

Nul

Video: Hoe grote cloud-leveranciers op stapel in 2018

Google op dinsdag nam de wraps uit van Agones, een open-source hosting platform gebouwd op de top van Kubernetes en ontwikkeld in samenwerking met de gaming gigant Ubisoft.

Volgens een Google-Cloud-Platform blog post, Agones zal geven, game-ontwikkelaars een eenvoudiger manier voor het hosten van de soort van massieve, multiplayer games die gegroeid zijn zeer populair in de gaming wereld.

De sleutel tot Agones is het gebruik van Kubernetes, de Google-geïncubeerd project dat is voortgekomen als de open-source container orchestration standaard.

Lees ook: AWS lanceert elastische container service voor Kubernetes

Momenteel multiplayer game-ontwikkelaars gaan over het spel server schalen met behulp van gepatenteerde software, zoals de meeste orkestratie en schalen systemen kunnen niet omgaan met een dergelijke zware workloads.

Google zei Agones is in staat om vervanging van de traditionele cluster management en game server schalen systemen met Kubernetes clusters, geven manier om betere server provisioning via de Kubernetes API en vereenvoudigde bediening voor de ontwikkeling van teams.

“Het bouwen van Agones op de top van Kubernetes heeft tal van andere voordelen: het stelt u in staat om uw spel workloads waar het het meest zinvol is, bijvoorbeeld, op de game developers’ machines via platforms als minikube, in-studio clusters voor groep ontwikkelen, op gebouwen machines en op hybride-cloud of full-cloud-omgevingen, waaronder Google Kubernetes Motor,” Google developer advocaat Mark Mandel schreef in de blog post.

agones.gif

“Ons doel is om voortdurend nieuwe manieren te vinden om het bieden van de hoogste kwaliteit, meest naadloze diensten aan onze actoren, zodat ze zich kunnen concentreren op hun games,” voegde Ubisoft development director Carl Dionne. “Agones helpt door het verstrekken van ons met de flexibiliteit om dedicated game servers in optimale datacenters, en door het geven van onze teams meer controle over de middelen die ze nodig hebben. Deze samenwerking maakt het mogelijk om Google ‘s expertise in het implementeren van Kubernetes op schaal met onze diepgaande kennis van de ontwikkeling van spellen pijpleidingen en technologieën”

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Google releases Cloud TPU beta -, GPU-ondersteuning voor Kubernetes

Google zei een beperkte hoeveelheid TPUs vandaag beschikbaar zijn.

Kubernetes afgestudeerden aan full-verpand, open-source programma

Kubernetes, die heeft de cloud container orchestration wereld door de storm, is nu afgestudeerd aan de Cloud Native Computing Foundation.

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Enterprise Software

Linux

Ontwikkelaar

Veiligheid

0