Google DoubleClick advertenties divisie hit met uur-lange onderbrekingen

0
36

Nul

Google ‘ s DoubleClick is het ervaren van onderbrekingen ten minste sinds dinsdag ochtend, het creëren van een hoofdpijn-en potentieel grote verliezen in de omzet — voor marketeers en uitgevers die gebruik maken van de publicatie-en revenue management service.

Volgens de Google-Advertenties-service dashboard, Google is zich bewust van een probleem met DoubleClick Search, die een meerderheid van de gebruikers, want 8 uur

doubleclick.png

“De getroffen gebruikers in staat zijn om toegang te krijgen tot DoubleClick Zoeken, maar er worden foutberichten weergegeven, hoge latency en/of andere onverwachte gedrag,” het dashboard bericht zei.

Google zei dat het heeft geprobeerd te beperken het feit dat een aantal van de advertentie in het zoeknetwerk klikt, worden niet doorgestuurd naar landingspagina ‘ s goed. DoubleClick Search engineering teams uitgeschakeld de DoubleClick Search redirect voor potentieel beïnvloed gebruikers.

“Terwijl uw advertenties zullen dienen, zal deze verandering stop met het bijhouden van conversies voor deze klikken totdat een besluit is in de plaats en we de verandering weer,” het dashboard zegt. “Als gevolg hiervan, kunnen zich een daling in conversies gemeld. We hebben ook proactief gepauzeerd uw bod strategieën om te voorkomen dat geautomatiseerde bod verandert, en zij zal niet hervatten totdat we het probleem heeft opgelost.”

Ondertussen, 10:07 uur, Google opgemerkt werd ook onderzoek naar de rapporten van een probleem met DoubleClick for Publishers. “De getroffen gebruikers in staat zijn om toegang te krijgen tot DoubleClick for Publishers, maar er worden foutberichten weergegeven, hoge latency en/of andere onverwachte gedrag,” het dashboard zegt. Laatste update, bij 2:48 pm, merkte op dat “Tracking signalen zijn soms terug HTTP-fouten in meerdere regio’ s.”

Om 7:30 uur, DoubleClick opgemerkt zijn problemen zijn opgelost.

Het probleem met DoubleClick Search moet worden opgelost. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en danken u voor uw geduld en voortdurende steun. U kunt erop vertrouwen dat de betrouwbaarheid van het systeem is een topprioriteit bij Google, en we zijn continu verbeteringen te maken van onze systemen beter.Door een fout in de DoubleClick, we waren niet in staat op te sporen en op te nemen een aantal advertentievertoningen, klikken en conversies genereren voor een periode van tijd op Maart 13 (CEST). Sommige omleidingen ook niet werken zoals bedoeld. Voor klanten die hun link DoubleClick en Google Analytics of Google Analytics 360) accounts, beïnvloed gebeurtenissen kan het niet zijn opgenomen. Om het probleem verhelpen, zijn we kort gestopt conversie tracking en geautomatiseerd bieden op DoubleClick Search, en sommige bieden op DoubleClick Bid Manager. We hebben het probleem verholpen en zal het blijven volgen de komende dagen.

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Mobiliteit

Enterprise Software

Kunstmatige Intelligentie

Hardware

0