De voormalige Australische digitale transformatie chief wil de overheid uitvoeren, zoals Amazon

0
34

Nul

De manier waarop de Australische overheid bouwt diensten is verouderd, en volgens de voormalige CEO van het ter ziele gegane Digitale Transformatie Office (DTO) van Paul Shetler, in plaats van het bouwen van digitale diensten op dezelfde manier bouwt bruggen, de behoeften van de regering tot vaststelling van de benadering die gebruikt wordt door de wil van Amazon.

Shetler vertelde de Financiën en Openbaar Bestuur Referenties Comité op woensdag ochtend dat Amazon het nooit zou vragen van een klant om te gaan met de packing-website en vervolgens de verzending site, maar de Australische regering stuurt burgers door een doolhof van websites geleverd vaak door meerdere instanties met bijna elke service die het biedt.

“Amazon niet vereist dat u om te navigeren door hun interne bureaucratie,” zei hij, erop wijzend dat is niet omdat de interne bureaucratie bestaat niet. “De overheid kan doen en dat de eerste regering die dat doet zal een enorm voordeel.”