Australisk digital omvandling chefen vill att regeringen kör som Amazon

0
28

Noll

Det sätt den Australiska regeringen bygger tjänster som är föråldrad, och enligt tidigare VD för den nu nedlagda Digital Omvandling Office (DTO) Paul Shetler, istället för att bygga digitala tjänster på samma sätt som det bygger broar, regeringen måste anta den metod som används av lik av Amazon.

Shetler berättade för Finans och Offentlig Administration Referenser Kommittén på onsdag morgon att Amazon skulle aldrig be en kund att ta itu med sin packning webbplats och sedan dess leverans webbplats, men den Australiska regeringen skickar medborgare genom en labyrint av webbplatser som levereras ofta av flera olika myndigheter med nästan alla de tjänster det erbjuder.

“Amazon inte kräver att du att navigera deras interna byråkratin”, sade han, att notera att det är inte på grund av att den interna byråkratin inte existerar. “Regeringarna kan göra det och den första regering som inte kommer att ha en enorm fördel.”