Australiërs gebruikt bitcoin te betalen AU$50k-waarde van een nep-ATO fiscale schulden in 2017

0
37

Nul

De Australian Taxation Office (ATO) een waarschuwing heeft afgegeven, wordt het publiek gevraagd wordt om het zekere voor het onzekere als het gaat om de ongrijpbare cryptocurrency ruimte, na het bleek meer dan AU$50,000 werd betaald via bitcoin te oplichters vorig jaar beweren nep ATO fiscale schulden.

“Cryptocurrency werkt in een virtuele wereld, en zodra de oplichters de betaling ontvangt, is het vrijwel onmogelijk om het terug te krijgen,” Assistent-Commissaris Kath Anderson zei in een verklaring.

“Oplichters zijn het constant aanpassen van hun methoden om het maximaliseren van hun kansen om het plukken van uw zak. Helaas was het onvermijdelijk dat oplichters zou target cryptocurrency gezien de huidige populariteit en anonimiteit.”

Als de ATO geen transparantie over wat cryptocurrency is eigendom van de belasting betalers — Austrac pas onlangs kreeg de wetgevende goedkeuring aan de monitor digitale munt voor anti-witwassen van geld-het is onduidelijk waarom die in het bezit zijn van bitcoin dacht dat het belasting kantoor zou moeten nemen om te betalen via een niet-Australische dollar voor een individuele schuld.

Spreken op de APAC Blockchain Conferentie in Melbourne op dinsdag, Shadow Minister voor de Digitale Economie en de Shadow Minister voor arbeidsvoorziening, de arbeidsdeelname en de Toekomst van Werk Ed Husic zei bitcoin is het gesteente, — blockchain — is steeds meer het vangen van de aandacht van de regeringen.

“Ik ben mij bewust is al gezegd door veel mensen die blockchain is vandaag op het internet-equivalent van 1993, dus speculeren over de toekomstige vorm van de verordening op dit punt is niet nuttig,” Husic zei. “Maar ik zou zeggen dat investeren in de vaardigheden en het verhogen van het bewustzijn en het begrip van de overheid is.”

Moet lezen: De riskante onderneming van Bitcoin: High-profile cryptocurrency catastrofes van 2017

Volgens Husic, er zijn twee grote trajecten van de overheid kan nemen als het gaat om cryptocurrencies en de blockchain concept als geheel, de eerste is via de wil van de CSIRO toe te passen op bepaalde manieren te testen of de mogelijkheid van bepaalde uitkomsten vooruit uitgaande van een bredere toepassing.

“De andere ziet de overheid samenwerken actief met blockchain’ s kampioenen,” zei hij bij een kamer van mensen die hebben betaald voor het bijwonen van een blockchain conferentie.

“Maar het concept van een platform brengt mensen samen die de blockchain gemeenschap en de regering te helpen bij het versnellen van de toepassing van deze technologie binnen de overheid, is iets dat de overheid over moet denken, beter nog, handelend op nu.

“Ik denk dat de overheid zal omarmen blockchain uiteindelijk vanwege de potentie die het heeft voor het publiek goed aan de resultaten.”

Bij het sluiten van zijn toespraak, Husic zei blockchain heeft de potentie om allerlei diensten en transacties meer betaalbaar, en het samenbrengen van individuen die al op de marges in de globale economie.

“Ik ben optimistisch over de mogelijkheden van de blockchain met name in Australië,” voegde hij eraan toe. “We moeten de vaardigheden van velen binnen onze bevolking als we willen om de wereld te leiden.”

VERWANTE DEKKING

Commonwealth Bank te leveren ‘wereldprimeur’ uitgifte van een obligatie op de blockchainAustralian Reserve Bank open voor digitale munt maar labels Bitcoin hype ‘speculatieve mania’ASX kiest blockchain voor het SCHAKEN vervanging systemRansomware: Waarom de boeven zijn noodlanding op het water bitcoin en waar ze heen gaan nextAustrac krijgt de juridische knipoog naar de monitor Bitcoin, Ethereum exchangesHundreds van Bitcoin-mining servers gestolen in het Ijslands heistBlockchain ontwikkeling in Australië onder toezicht van acht regelgeving bodiesWindows 10 waarschuwing: Pas op voor het personeel planten cryptominers op werk-systemen zegt MicrosoftNSW door de overheid gesubsidieerd initiatief ziet studenten ontvangen Ether als ‘loyaliteit’ rewardBureau van de Meteorologie personeel ondervraagd door AFP over cryptocurrency mijnbouw: ReportAustralian de financiële sector niet zo graag op de blockchain als de hype doet vermoeden: GartnerHouse Herhalingen comité overdenkt de belasting op de blockchainWhy meer bedrijven wedden op Bitcoin in 2018 (TechRepublic)Vijf grote mythen over de Bitcoin blockchain (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Australië

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters

0