Australierne, der anvendes bitcoin til at betale AU$50k-til en værdi af falske ATO skat gæld i 2017

0
48

Nul

Australian Taxation Office (ATO) har udstedt en advarsel om, at spørge offentligheden til at fejle på siden af forsigtighed, når det kommer til de flygtige cryptocurrency plads, efter at det er afsløret på over AU$50,000 blev betalt via bitcoin til svindlere sidste år hævder falske ATO skattegæld.

“Cryptocurrency opererer i en virtuel verden, og når de svindlere, der modtager betaling, er det stort set umuligt at få den tilbage,” Assistent-Kommissær Kath Anderson sagde i en erklæring.

“Svindlerne er konstant at tilpasse deres metoder til at maksimere deres chancer for at plukke din lomme. Desværre var det uundgåeligt, at svindlere ville mål cryptocurrency givet dens nuværende popularitet og anonymitet.”

Som ATO ikke har gennemsigtighed over, hvad cryptocurrency er ejet af skatteyderne — Austrac først for nylig fik de lovgivningsmæssige godkendelse til at overvåge de digitale valuta for bekæmpelse af hvidvaskning af penge — det er uklart, hvorfor dem, der er i besiddelse af bitcoin troede beskatning kontor vil kræve dem til at betale via ikke-Australske dollars for en individuel gæld.

Tale ved APAC Blokkæden Konference i Melbourne tirsdag, Skygge Minister for den Digitale Økonomi og Skygge Minister for Beskæftigelse Tjenester, arbejdsmarkedsdeltagelse og Fremtidige Arbejde Ed Husic sagde bitcoin er fundamentet — blokkæden — er stadig at fange øjet af regeringer.

“Jeg er klar over, det er blevet sagt af mange mennesker, at blokkæden i dag er på internettet svarende til 1993, så at spekulere på om den fremtidige form for regulering på dette punkt er ikke nyttigt,” Husic sagde. “Men jeg vil sige, at investeringer i færdigheder og øge bevidstheden om og forståelsen af det offentlige er.”

Skal læs: risky business for Bitcoin: Høj-profil cryptocurrency katastrofer af 2017

Ifølge Husic, der er to brede veje regering kan tage, når det kommer til lad os starte og blokkæden konceptet som helhed, den første er via de kan lide af CSIRO at anvende det på bestemte måder for at teste muligheden for, at visse resultater frem for at overveje en bredere anvendelse.

“De andre vil se regeringen samarbejder aktivt med blokkæden champions,” sagde han til et rum fuld af mennesker, der har betalt for at deltage i en blokkæden konference.

“Men begrebet en platform, der samler blokkæden fællesskab og regeringen, for at hjælpe med at fremskynde anvendelsen af denne teknologi inden for regeringen, er noget, regeringen bør tænke på, endnu bedre, der handler om nu.

“Jeg tror, at regeringen vil omfavne blokkæden i sidste ende på grund af det potentiale, de har for god offentlig resultater.”

I som afslutning på sin tale, Husic sagde blokkæden har potentiale til at gøre alle former for tjenesteydelser og transaktioner, der er mere overkommelige, og samle personer, der har været på udsvingsgrænserne i den globale økonomi.

“Jeg er optimistisk om potentialet i blokkæden især i Australien,” tilføjede han. “Vi har brug for de færdigheder, der af mange inden for vores brede befolkning, hvis vi ønsker at lede verden.”

RELATEREDE DÆKNING

Commonwealth Bank til at levere “verdens første” udstedelse af en obligation på blockchainAustralian Reserve Bank åben for digital valuta, men etiketter Bitcoin hype ‘spekulative mania’ASX vælger blokkæden for SKAK udskiftning systemRansomware: Hvorfor skurke er nødlanding på vandet bitcoin, og hvor de vil nextAustrac får den juridiske nod til at overvåge Bitcoin, Ethereum exchangesHundreds af Bitcoin mining stjålet servere i Islandske heistBlockchain udvikling i Australien overvåget af otte regulerende bodiesWindows 10 advarsel: Pas personale plantning cryptominers på arbejde systemer, siger MicrosoftNSW regeringen-støttet initiativ, ser de studerende, som modtager Eter som ‘loyalitet’ rewardBureau for Meteorologi personale spørgsmålstegn ved AFP over cryptocurrency mining: ReportAustralian finansielle sektor ikke er så opsat på at blokkæden som hype foreslår: GartnerHouse Reps udvalg grunder beskatning på blockchainWhy flere virksomheder vil satse på Bitcoin i 2018 (TechRepublic)Fem store myter om Bitcoin blokkæden (TechRepublic)

Relaterede Emner:

Australien

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0