Apple, Google brand rykte handfat i senaste Harris poll

0
33

Noll

Video: Leverans sag tyder på att nya smartphones att förlora överklagande

Apple och Google såg deras rykte sjunker under det senaste året, enligt den årliga Harris Poll Rykte Kvoten enkät.

Undersökningen tillfrågade 25,800 Amerikanska vuxna på rykte “mest synliga” företagens varumärken. Apple föll från femte plats i 2017 till en 29: e plats. Google, under tiden föll från åttonde till Nr 28.

I en intervju med Reuters, Harris Poll VD John Gerzema sade Silicon Valley jättar helt enkelt inte produceras tillräckligt buzzworthy produkter i år.

“Google och Apple, i detta ögonblick, är ett slags i dalarna,” sade han. “Vi är inte riktigt på att själv köra bil ännu. Vi är ännu inte se alla saker i artificiell intelligens att de kommer att göra.”

Amazon, som fortsätter att integrera sina produkter och varumärke i fler och fler aspekter av det dagliga livet, var återigen topp varumärke. För vad det är värt, undersökningen genomfördes från Dec. 11 Jan. 12, innan det var allmänt spridda rapporter om spontana, obehagligt skratt som kommer från Alexa-aktiverade enheter.

vad är inne på zdnet

Sydkorea utvecklar 5G Wi-Fi auto styrning tech

APAC klockade mest skadliga mobile apps 2017

Sayonara till den bästa telefonen fingerprint sensor i verksamheten

Toyota, Accenture ta itu med trafik problem med AI taxi fleet system

Relaterade Ämnen:

CXO

Regeringen

Säkerhet

0