NBN zegt individuele lijnen 1 procent kans op falen

0
37

Nul

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de implementatie van de Nationale Breedband Netwerk in Australië heeft een verzameling van statistieken die laten zien wat een knal werk dat zij heeft gedaan in de afgelopen drie maanden, want als deze getallen zag het daglicht in November, het schilderen van een veel somberder beeld.

Het nieuwe dashboard laat zien dat in het afgelopen jaar, individuele lijnen in het netwerk hebben consequent had een 1 procent uitval-beginnen op 0,9 procent, 0,9 fouten per 100 verbindingen, in februari 2017, met een piek van 1,2 procent in November, voor het vallen van 1 procent voor de laatste maand.

“Deze maatregel tracks individuele service fouten, geen netwerk-gerelateerde fouten die afzonderlijk bijgehouden,” NBN zei.

nbn-right-first-time.png

NBN toont hoe te maken van een 2% – punt te verhogen lijken op een skischans.

Afbeelding: NBN

Voor de beschikbaarheid van het netwerk gegeven, de vennootschap is gedaald van 100 procent uptime van vorig jaar, tot 99,9 procent dit jaar, dat zou kunnen vertalen naar ongeveer 44 minuten downtime per maand.

Op haar vaste netwerk, het bedrijf beweerd minder dan 0,2 procent van de verbindingen ervaren toegang tot overbelasting van het netwerk, en het gemiddelde van de bandbreedte op congestie op het netwerk, met uitzondering van satelliet verbindingen, is teruggebracht tot 12 minuten. Eerder, de gemiddelde bandbreedte op congestie geklokt in op vier uur en 50 minuten in februari 2017, vier uur en 57 minuten voor de maand augustus, en drie uur en 51 minuten in November.

In de laatste drie maanden, NBN heeft gezien een stijging in het aantal gebruikers op de plannen voor het verstrekken van 50 mbps of meer snelheden, nu zittend op 25 procent na een stagnerende op 16 procent.

Het bedrijf kondigde aan het einde van vorig jaar, zou het bieden van kortingen op de 50 mbps en 100 mbps snelheid lagen. De 50Mbps groothandel bundel kost nu retail service providers AU$45, – per maand-een 27 procent korting op de vorige prijzen — en zijn 2Mbps bandbreedte, terwijl de 100Mbps groothandel bundel werd verlaagd met 10 procent kost AU$65, – voor 2,5 Mbps van opgenomen vermogen.

“De combinatie van toegang en bandbreedte kosten in een eenvoudige prijs zal niet alleen het bevorderen van de take-up van plannen op basis van hogere wholesale-speed niveaus en de positie van de NBN 50 bundel als onze flagship service, maar het zal ook leiden tot de triple profiteren van de verbeterde end-user ervaringen, zorgen voor meer betaalbare opties voor prijzen voor retailers en ondersteuning NBN Co de inkomsten op de langere termijn,” NBN CEO Bill Morgen zei op het moment.

Ondanks het overdrijven van de verbetering in een misleidende grafiek, NBN deed verslag dat het aantal installaties optreden goed de eerste tijd verbeterde met 2 procentpunten tussen November en februari, terwijl het aantal gebouwen aangesloten binnen de overeengekomen termijnen blijven zitten op 92 procent.

Misschien wel het meest verbeterd gegeven is de termijn, binnen welke de NBN corrigeert fouten zoals overeengekomen met de retailers, een stijging van 72 procent een jaar geleden naar 85 procent in februari. In November, een op de vijf fouten viel buiten de overeengekomen tijd af te lossen.

Verwante Dekking

NBN migratie plan aangepast voor FttC verbindingen

Na feedback, verbindingen zal niet worden beschouwd als actief tot einde-de gebruiker het verkeer wordt gedetecteerd.

ACCC om te beoordelen backhaul verklaring

Consumer watchdog om te onderzoeken of de Binnenlandse transmissiecapaciteit Service verklaring is nog steeds nodig.

Wilt u de beste kans van een fibre NBN-verbinding? Verplaatsen naar croc land

Uitgedrukt In een percentage, het vasteland gebieden bieden de beste kans om op de ‘echte’ NBN.

Qantas het toevoegen van in-flight Wi-Fi één vliegtuig per week

Meer dan 30 procent van Qantas’ binnenlandse vloot is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit in een tempo van ongeveer één vliegtuig per week, de luchtvaartmaatschappij heeft geopenbaard.

5G mobiele netwerken: Een cheat sheet (TechRepublic)

Als LTE-netwerken steeds meer verzadigd, exploitanten van mobiele netwerken zijn plannen voor de 5G toekomst. Hier is wat business professionals en mobiele gebruikers moet weten over 5G.

Verwante Onderwerpen:

Australië

Cloud

Het Internet van Dingen

Veiligheid

Datacenters

0