Huawei: Eer Bekijk de 10 pre-orders in ONS beginnen bij $499, – schepen 23 Maart

0
37

Nul

huawei-honor-v10-2.jpg
Huawei ‘ s Eer Bekijk de 10 zal lanceren in de VS op 23 Maart voor $499. (CNET/CBS Interactive)

Huawei op maandag maakte de Eer Bekijk de 10 beschikbaar voor pre-order voor $499. De Eer Bekijk de 10 zal het schip in de VS op 23 Maart in blauw en zwart kleuren. Huawei voor het eerst aangekondigd de 5.99-inch handset als haar nieuwste vlaggenschip handset op de CES in 2018 in januari, en belooft het voor de eerste helft van 2018 naast de begroting Eer X.

Huawei ‘ s Eer Bekijk de 10 heeft een zeer vergelijkbare functies en specificaties zijn vlaggenschip Mate 10 — minus de waterdichtheid. Huawei is ook het duwen van een augmented reality richten met het Oog 10 handset, met inbegrip van machine learning functies in de camera-app is ontworpen om op de Galaxy S9 s Bixby.

Specificaties

Processor: Kirin 970, octa-core met Mali-G72 GPU – Beeldscherm: 5.99-inch 2160×1080 pixels resolutie 18:9 LCD-scherm (403 ppi) met 2.5 D glas Besturingssysteem: Huawei EMUI 8.0 gebaseerd op Android 8 Oreo – RAM: 6 GB Opslagcapaciteit: 128 GB intern met microSD-kaart slot Camera ‘s: de Achterkant van de dual 16 megapixel RGB en 20 megapixel monochrome camera’ s. De voorkant van de 13-megapixel camera. Batterij: 3750mAh Draadloze connectiviteit: met FM radio, 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2 Afmetingen: 157 x 74.98 x 6.97 mm en 172 gram Dual-sim-kaarten Dual-LTE/VoLTE mogelijkheden

In ZDNet ‘s review van de Eer Bekijk de 10, vonden we de handset is een concurrent voor de OnePlus 5T en zou een goedkopere rivaal Huawei’ s eigen Huawei Mate 10 Pro. Het is Huawei ‘ s poging om te duwen zo veel als het kan voor $400 of minder, en het is niet half slecht 18:9-scherm opgenomen.

Huawei legt haar Eer Bekijk de 10 AI-chip, die het beweert is een eerste:

De Nieuwe Kirin 970 chipset biedt u een sneller, sterker, en naadloze smartphone-ervaring. De ingebouwde NPU (neurale-netwerk processing unit) kunnen diep leren gebaseerd op het gedrag van de gebruiker, zodat uw Eer View10 echt begrijpt u.

De Eer Bekijk de 10 bevat ook een front-facing vingerafdruk scanner en 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting aan de onderkant van de handset. Huawei beweert dat de Eer Bekijk de 10 kan opladen tot 50 procent van zijn levensduur van de batterij in 30 minuten.

Voor nu, de Eer Bekijk de 10 zoals Huawei ‘ s andere toestellen in de VS is alleen beschikbaar rechtstreeks van de OEM. Huawei is nog niet in staat geweest om veilige dragers aanbiedingen in de VS, maar toch.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Eer 7X eerste indrukken: Een premium minimale bezel telefoon geprijsd een vijfde van de Apple iPhone X

Terwijl we hebben gezien vlaggenschip telefoons in 2017 eclipse de $1,000 prijs, hebben we ook gezien ongelooflijke mogelijkheden in Android-telefoons in de sub-$400 bereik. De nieuwe Ere 7X komt op de helft van de prijs van mid-rangers met zeer weinig compromissen.

Western Digital baant de weg voor de next-gen ‘Big Data, Fast Data’ smartphones

Met 5G, AR, AI, en 360-graden streaming video verhoogt het volume, de snelheid, de verscheidenheid en de waarde van gegevens, Western Digital breidt haar 3D-NAND-portfolio.

Verwante Onderwerpen:

Huawei

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0