Bulletproof roept MacTel voor het stellen van de aandeelhouders het bod te accepteren

0
36

Nul

De australische beurs genoteerde Kogelvrij heeft geschreven aan de aandeelhouders te vragen negeren ze een brief verzonden door Macquarie Telecom dat “spoort” de aanvaarding van de aanbieding maakte het geheel verwerven van de cloud dienstverlener.

“Uw onafhankelijk bestuur, commissie handhaaft haar unanieme aanbeveling dat u verwerpt het Macquarie Telecom bod van 11 cent per aandeel en veronachtzaming van materialen naar u verzonden door Macquarie Telecom,” Bulletproof schreef.

Het overnamebod Bulletproof is een verwijzing naar werd gemaakt door Macquarie Telecom, namens dochteronderneming van de Macquarie-Cloud-Services, terug in November.

De Australische extra zwaar maakte een AU$17,9 miljoen bod tot verwerving van het resterende 83.89 procent van Kogelvrij aandelen die niet de eigenaar, voor een bedrag van AU$0,11 per aandeel.

Na de initiële bod van Macquarie, ZDNet gemeld dat het aanbod geconfronteerd met horden van belangrijke investeerders, met Microequities Asset Management verhogen van het belang om zich te verzetten tegen de deal, en Kogelwerende mede-oprichter Lorenzo Modesto zeggen het bod te laag was en dat zijn bedrijf op 12,6 procent van de aandelen zou worden gebruikt om zich te verzetten tegen de deal.

De onafhankelijke expert aangesteld door de raad van Kogelvrij te evalueren van het aanbod uitgeroepen tot half December dat de aanbieding was “niet eerlijk en niet redelijk”, en lage-ballad Bulletproof ‘ s waardering door een derde. Op het moment, Bulletproof vertelde aandeelhouders om te negeren alle documenten afgegeven door Macquarie.

“We begrijpen dat Macquarie Telecom heeft verteld aandeelhouders dat het bieden van 11 cent is de enige onvoorwaardelijke cash bod tot aankoop van alle van uw Kogelvrij aandelen. Echter, als Kogelvrij aandeelhouders voelen zich geneigd om hun investering te beëindigen in het bedrijf van nu, kunt u uw aandelen verkopen op de markt, door de ASX,” Bulletproof vertelde aandeelhouders op dinsdag.

“De slotkoers van Kogelvrij aandelen op de dag voorafgaand aan de datum van deze brief was van 13,5 cent per aandeel-en dat is wezenlijk hoger dan de Macquarie Telecom overname aan te bieden.”

Software bedrijf Klikon Group Holdings — handel, zoals de Australische Centre for Advanced Computing en Communicatie (AC3) – die zijn eigen bod voor Kogelvrije eerder dit jaar, het aanbieden van AU$24,7 miljoen dagen na Macquarie ‘ s bod was formeel afgewezen.

Bulletproof kondigde vorige maand had geaccepteerd AC3 s bieden.

“We zijn verheugd om de regeling aan de aandeelhouders van Kogelvrij, omdat het een wezenlijk betere waarde dan het overnamebod is aangekondigd door Macquarie Telecom Groep in November en tegen een prijs die aantrekkelijk is voor onze aandeelhouders,” Bulletproof stoel Craig zei Farrow in het accepteren van AC3.

“Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van AC3-en Kogelwerende moet ook aantrekkelijk is voor zowel onze medewerkers en klanten, gegeven de mogelijkheden en de kracht van een gecombineerde AC3 en Kogelwerende Groep.”

Op dinsdag, Bulletproof nogmaals de aandacht op het AC3 bieden als “wezenlijk superior” en vertelde aandeelhouders er is geen actie vereist tot en met Mei, wanneer de aandeelhouders zal de mogelijkheid worden gegeven om te stemmen op een regeling aan.

“Onderworpen aan de voorwaarden van de regeling wordt voldaan, kan de regeling wordt naar verwachting geïmplementeerd in juni 2018,” voegde het bedrijf.

Bulletproof zei dat het verwacht dat de post AU$1,45 miljoen in de EBITDA voor de eerste helft van de 2018 fiscale jaar, een significante omkering van de AU$1,2 miljoen verlies gemaakt in de eerste helft van 2017, zelfs als de omzet kromp van AU$24,5 miljoen met een verwachte AU$23,1 miljoen jaar-op-jaar.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

AC3 is AU$24.7 m verwerving bieden geaccepteerd door Kogelvrij raad

Na het verwerpen van een AU$17,9 miljoen overnamebod van Macquarie Telecom, Bulletproof heeft aanvaard, AU$24,7 miljoen van AC3.

AC3 naar voren komt als koploper te verwerven Kogelvrij

Na het verwerpen van een AU$17,9 miljoen overnamebod van Macquarie Telecom, Bulletproof heeft het label een aanbod van AC3 de ‘meest uitvoerbaar’.

MacTel bod voor Kogelvrije tegengewerkt door microcap fonds

Microequities Asset Management heeft upped zijn belang hekelt de MacTel bieden.

Bulletproof mede-oprichter verzet zich tegen het Macquarie Telecom AU$17.9 m overnamebod

Hoewel hij het verlaten van het bedrijf in September, Lorenzo Modesto heeft nog steeds een aandeel van 12,6 procent belang in Kogelvrije en gelooft het bod van Macquarie Telecom is te laag.

Verslag: Cloud-opslag verwarring leiden tot grote problemen met de beveiliging (TechRepublic)

Kaspersky Lab, zegt bijna de helft van cloud-gebruik bedrijven weten niet of hun gegevens lokaal of in de cloud, het creëren van een tikkende cybersecurity bom.

Verwante Onderwerpen:

Australië

CXO

Overheid

Veiligheid

0