OCBC Singapore Bank går live med NEC ‘ s facial recognition system

0
34

Nul

OCBC Bank har meddelt, at dets Holland Village afdeling har været ved hjælp af NEC ‘ s facial recognition system til at identificere bestemte banking kunder.

Systemet straks identificerer OCBC “Premier Bank” kunder i real-time, efterhånden som de nærmer loungen i filialen, uden at du behøver at stoppe for at se på kameraet, en erklæring fra NEC Asia Pacific og NEC Corporation forklaret.

Systemet, i at teste siden December, giver førsteklasses Service Manager (PSM) til at identificere og hilse på kunderne ved deres foretrukne navn, tilbyde dem deres foretrukne drikkevarer og magasiner, og har kundens bank historie klar.

De virksomheder, der sagde, at banken kan også optage henblik på en kundes besøg, og indsamle feedback til at forbedre service, og forstå kundernes adfærdsmønstre, såsom hyppigheden af deres besøg.

“OCBC er forpligtet til at vores service, kvalitet, og om gennemførelse facial anerkendelse for at løfte kundens oplevelse er et af de første skridt, som vi gør i den digitale økonomi,” OCBC Bank SVP og leder af E-business, business Transformation, og Fintech & Innovation Pranav sagde Seth.

“Da indføre det, vi har modtaget positiv feedback fra kunder, der var imponeret af personlig gæstfrihed muliggjort af hurtig og præcis identifikation. Fremadrettet vil vi evaluere og overveje en udvidelse af kapacitet ud kundeservice.”

Banken anvender NeoFace, NEC ‘ s kunstig intelligens motor til ansigtsgenkendelse.

I de sidste par år, NEC har opbygget et netværk af 400 kameraer med facial anerkendelse kapaciteter til Georgien, og tog en bølge af kontrakter, herunder South Australia Politiet, Northern Territory Politiet, og CrimTrac.

Mest for nylig, NEC Australien og vision analytics firma CrowdOptic annonceret en live video-streaming security system, der muliggør real-time facial anerkendelse af optagelser taget fra faste kameraer og mobil-kamera-sensorer i kroppen cams, smartphones, og droner.

CrowdOptic teknologi benytter triangulering til at opdage, når to eller flere kameraer er rettet mod den samme person, som i henhold til NEC, byder på nye muligheder i mobilitet til NEC ‘ s NeoFace løsning.

Set i NEC Avancerede Anerkendelse Systemer Erfaring i Melbourne i oktober, NEC Europa head of Global ansigtsgenkendelse Løsninger Chris de Silva sagde, at der ikke er nogen teknisk grund til, at en nation kunne ikke indlæse sin befolkning til en overvågningsliste og forsøg på at spore dem hele tiden i real time, men sagde, at en sådan ordning ville smide alt for mange falske positiver.

I henhold til de Silva, af den simple grund, hvorfor et system ville mislykkes, fordi med en lang liste af mennesker til at spore, alt for mange mennesker ser ens ud.

“Vi lægger ikke mærke til det, vi ikke kan se millioner af mennesker i ét skud … men hvor mange gange har folk ikke gik ned på gaden efter nogen, som de troede, var nogen, de kendte, kun at finde det ikke den person?”, sagde han til ZDNet.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

Alt for mange falske alarmer for brede befolkning facial overvågning: NEC

Mens NEC fortsætter med at rulle ud facial recognition systemer rundt omkring i verden, virksomheden siger, at truslen om real-time overvågning er en dødssejler.

Facebook vil finde din tagging af fotos ved hjælp af ansigtsgenkendelse

Facebook vil bruge kunstig intelligens til at vise dig billeder du ikke er tagget i.

Nye AWS service vil bringe billedet anerkendelse til real-time video

Udvidelse på Amazon Rekognition, AWS har lanceret real-time parti og video analytics med Amazon Rekognition Video.

Ansigtsgenkendelse teknologi kunne bruges til at spore visa-indehavere, der forlader OS (TechRepublic)

Et nyt føderalt program kaldet Biometriske Exit ville matche billeder af besøgende, der flyver ud af OS, at deres visum foto, i et forsøg på at dæmme op for ulovlig indvandring.

Relaterede Emner:

Bank

CXO

Digital Transformation

Tech-Branchen

Intelligente Byer

Cloud

0