Moeten merken stoppen advertentie-uitgaven? Het onderzoek zegt ja

0
32

Nul

Willen of niet — de consument gemaakte inhoud heeft een impact op onze aankoopbeslissingen — en succesvolle marketeers weten hoe raak deze inhoud om de efficiëntie te maximaliseren over hun campagnes.

Should brands should stop ad spending Yes says report ZDNet
Stackla

San Francisco-based social content company Stackla, heeft de 2.000 ondervraagde consumenten voor zijn Invloed in a Digital Age rapport.

Het bleek dat de consumenten zijn sterk beïnvloed door de beelden en de inhoud die zij betrekking hebben.

Het rapport toont aan dat gebruikers houden van user generated content (UGC) — ze niet als beïnvloeder advertenties.

In feite, meer dan negen van de tien consumenten zeggen dat authenticiteit is belangrijk bij de beslissing welke merken ze leuk en ondersteuning.

En ze denken dat UGC is veel authentieker dan de inhoud gemaakt door merken.

Slechts twee van de tien consumenten denken dat content gemaakt door merken is het meest authentieke — wat een verspilling van marketing dollars.

Hoewel minder dan de helft van de consumenten zegt dat ze dacht dat ze zou kunnen identificeren UGC, in werkelijkheid zeven van de tien van ons kan vertellen of er een beeld is gemaakt door een merk of van een gewone consument. Bijna zes van de tien consumenten denken dat de meeste merken maken geen echte inhoud.

Met een derde van de millennials zijn beïnvloed door wat ze online zien — in vergelijking tot slechts zes procent van de baby boomers — marketeers hebben een geweldige kans om te slagen, gewoon door gebruik te maken van deze content en het verkrijgen bereiken.

Als meer dan tweederde van de consumenten (72 procent) posten op Facebook minstens tweemaal per maand en een derde post op Instagram, kan de inhoud gemakkelijk worden doorgegeven. In de VS, bijna de helft (42 procent) na zes keer per maand op Facebook, aldus het rapport.