Hvad er Australiens Nye Betalinger Platform?

0
38

Nul

Australiens Nye Betalinger Platform (NPP) endelig gik i luften på tirsdag, med en håndfuld udbydere af finansielle tjenesteydelser i det land, der allerede udrulle løsninger, der giver kunderne mulighed for at foretage øjeblikkelige betalinger.

Den nye platform giver mulighed for overførsel af penge fra en person til en anden i nær real-tid, ved hjælp af en e-mail-adresse eller det telefonnummer, snarere end den traditionelle BSB-eller konto-nummer proces.

Den Nye Platform Betalinger

NPP er en ny betalinger infrastruktur for den Australske økonomi, at give forbrugere, virksomheder og regeringen en platform til at foretage hurtige og data-rige betalinger.

Det blev bygget af Reserve Bank of Australia (RBA) i samråd med de “fire store” banker: Commonwealth Bank of Australia (CBA), National Australia Bank (NAB), Australien og New Zealand Banking Group (ANZ), og Westpac, som holder omkring 95 procent markedsandel på hele Australske finansielle branche.

Der er 13 deltagere i NPP, herunder tre enheder, der er udbydere for mindre institutioner: ANZ, Australske Bosættelser Begrænset (ASL), Bendigo og Adelaide Bank, Citigroup, CBA, Cuscal, HSBC Bank Australien, Indue, ING Australien, Macquarie Bank, NAB, RBA, og Vest.

Den KERNEKRAFTVÆRK, gør det muligt for kunder af forskellige deltagende finansielle institutioner til at foretage og modtage real-time indenlandske betalinger mellem konti.

Med den nye platform kommer evnen til at indeholde meget mere data i forbindelse med betalingen; op til 280 tegn af oplysninger, som i modsætning til de 18, der er tilladt af banker. Den ekstra plads, forventes at give mulighed for tilføjelse af data, såsom varer og tjenesteydelser tax (GST) information, links til dokumenter, og et felt, der udløser en overlejring.

Se også: Reserve Bank tilbyder Nye Betalinger Platform detaljer som start skubbet til 2018

“Det bringer også potentiale for fremtidige betalinger innovation gennem sine data kapacitet, open-access-design og unikke lagdelt arkitektur, som kan understøtte flere og konkurrencedygtige produkter eller tjenester,” NPP forklaret i en erklæring.

Den oprindelige lancering af NPP blev i November, støtte siden da overførsel af midler mellem medarbejdere på en række banker, sparekasser og kreditforeninger.

Den offentlige lancering var 12.01 er på 13 februar 2018.

NPP vil sidde sammen med den eksisterende metode til overførsel af midler i Australien.

“Det er også vigtigt at bemærke, at BSB og konto-numre bliver ikke erstattet,” NPP Australien sagde. “I stedet, Betalingsid fat service giver brugerne mulighed for at vælge oplysninger, der er lettere at huske — ligesom en mobil telefon nummer-der kan fungere som en pointer til deres konto.”

At bruge den platform, kunderne kræver et Betalingsid.

Betalingsid

Det forventes, et Betalingsid vil blive en del af en finansiel institution, der er normal, mobil eller netbank proces, der giver mulighed for betalinger, der skal foretages, uden at nogen af de tidligere nødvendige bankoplysninger — BSB og konto nummer. Et Betalingsid er et unikt bruger-specifikke nummer, som er registreret med kundens bank og knyttet til en nomineret bank konto.

Et Betalingsid kan være et telefonnummer, e-mail-adresse, eller en Australsk Virksomhed Nummer (ABN).

Det kan kun bruges til at sætte penge ind på en konto, ikke til at tage penge ud, og ifølge Nye Betalinger Platform Australia Limited (NPP Australien) — virksomheden afregnes med tilsyn af alle de transaktioner, der bevæger sig gennem systemet — Betalingsid betalinger vil blive beskyttet af samme sikkerhed, som internettet eller mobile banking.

Selv om det vil synes forskelligt mellem finansielle institutioner mulighed for at betale til et Betalingsid vil blive vist inden for en normal mobil eller netbank form.

Et Betalingsid kan kun være knyttet til en konto på ethvert givet tidspunkt; men brugere kan have mere end én Betalingsid, der alle er knyttet til forskellige konti.

Deltagende banker, sparekasser og kreditforeninger i Australien vil begynde at rulle ud Betalingsid via deres online-og mobile banking i denne uge.

Når den er tilgængelig, kunderne vil blive inviteret til at skabe et Betalingsid inden for deres sædvanlige online eller mobile banking app. Cost-benefit-analysen fortalte ZDNet har det allerede set over 140.000 Betalingsid registreringer, som onsdag morgen.

“I de kommende måneder, forventer vi, at omkring 50 banker, kreditforeninger, og opbygge samfund vil tilbyde Betalingsid til deres kunder, med flere slutter sig senere i år,” NPP Australien tilføjet.

Osko ved at BETALE

Osko ved at BETALE er den første forbruger betaling for service, der vil rulle ud fra KRAFTVÆRK til brug af Betalingsid funktionalitet.

NPP Australien sagde, at nogle finansielle institutioner kan kræve, at en kunde til at vælge Osko, hvis de ønsker at betale til en Betalingsid.

“Forestil dig alle de gange du har haft til at køre til en HÆVEAUTOMAT, eller bare en lille kort på kontanter i din tegnebog. Snart, som Osko bliver tilgængelig gennem deltagende institutioners online eller mobile banking, vil du være i stand til at overføre penge på det sted på din telefon,” CEO BETALE Gruppe John Banfield sagde i en erklæring. “At betale den blikkenslager i en nødsituation lige fået en hel del lettere. Inden længe, vil vi ikke engang huske ikke at være i stand til at flytte vores penge i en flash.”

Hvorfor NPP?

I løbet af de seneste par år, banksektoren har været at udvikle en NPP, med RBA opbygning af den underliggende bosættelser arkitektur, der giver støtte til at opstå.

RBA startede projektet i 2012, når en revision af den interne innovationskapacitet lagt ud “strategiske mål” for den Australske betalingssystem.

Disse omfattede mulighed for brugerne til at gøre real-time betalinger; send mere komplet overførsel af oplysninger med betalinger; – adresse betalinger i en forholdsvis enkel måde; og at foretage og modtage betalinger uden for normal åbningstid.

RBA så inviteret input fra branchen til at bestemme den mest effektive måde at levere på disse mål.

I juli 2015, RBA offentliggjort et udtryk for interesse (EOI) for levering og implementering af løsningen. På det tidspunkt, banken sagde, at det ville have en komplet eftersyn til at hjælpe det giver en forbedret banking service for sine kunder med et mere moderne arkitektur og teknologi-platform.

Den EOI angivet, at platformen vil blive brugt til at støtte betalinger systemer, at processen på over 320 millioner betaling og 25 millioner samling transaktioner om året.

I 2014, finansielle messaging service, HURTIG blev udpeget til at opbygge den nye platform er grundlæggende infrastruktur.

NPP Australien vil blive forsynet med kun en enkelt indtægtskilde, RBA forklaret i oktober, som vil være et mindre gebyr for en transaktion. Adrian Lovney, der var med Cuscal fra 2002 gennem 2016, er den administrerende DIREKTØR af NPP Australien.

“Vi er meget glade for at se fordelene ved den Nye Betalinger Platform påbegynde sin udrulning,” NPP Australien fortalte ZDNet.

Sikkerhed

Selv om øjeblikkelige betalinger er blevet udråbt som fantastisk for forbrugerne, Nick Wulff, Symantec CTO for Australien, New Zealand og Japan, fortalte ZDNet det er en endnu større mulighed for angribere, da de vil have mulighed for at flytte penge hurtigt.

I øjeblikket, hvor pengene er overført, det bliver indgivet i partier, der går gennem en clearingcentral, med fire store banker i Australien kører deres eget parti clearing i praksis; der er også en samling af andet lag clearingcentraler, der udfører transaktionen clearing. Disse transaktioner, der er afholdt for en række timer for at give parti analytics til at køre grundigt og til tid til at isolere risikable transaktioner.

Under NPP, vil bankerne har 30 sekunder til at klare afviklingen og frem midler.

“Så nu, alle af, at den infrastruktur, som er bygget til at gøre parti analytics ikke eksisterer længere, og de har brug for at arbejde i real-time, hvilket betyder, at vi nu skal have tillid til den godkendelsesmetode,” Wulff forklarede i sidste måned.

“En af de ting jeg personligt har arbejdet på i løbet af de seneste to år er at hjælpe vores kunder med at flytte til stærkere mobile apps til at være i stand til at lette NPP og samtidig reducere denne risiko, fordi de ved, at de ikke længere kan gøre dette parti analytics.”

NPP Australien sagde den nye platform er blevet bygget med sikkerhed og svig foran i sindet.

Flere bank-nyheder

Reserve Bank til at afskedige personalet, når IT-projekter ender Stemme biometri kunne bremse bedrageri under nye betalinger platform: Nuance Australske “fire store” til at justere deres data-deling ænder foran Åbne en Bank Produktivitet Kommissionen stadig banker på fintechs skiftende finansielle tjenesteydelser ACCC siger multinationale selskaber generelt lettere at håndtere end finansielle tjenesteydelser Australierne vil eje deres bank og internet data i henhold til ny lovgivning RBT ønsker, at banker, der er involveret i Australske regering digitale identitet løsning Capgemini: Banker skal omfavne, “åbne bank’ evolution eller risiko disintermediation ANZ bank til at åbne kredit data i 2018 Bank of Queensland: sektor er blevet bedre til at dele oplysninger, Commonwealth Bank ønsker at tage banking tilbage til 1970’erne Westpac vedtaget ‘arbejdsstyrke revolution” til bekæmpelse af teknologi-baserede arbejdspladser NAB ser Amazon Alexa integration som peger på fremtiden for Westpac banking vedtaget ‘arbejdsstyrke revolution” til bekæmpelse af teknologi-baseret tab af arbejdspladser, Hvorfor blokkæden er afgørende for fremtiden for bank og finans (TechRepublic) Hvordan AI vil dominere fremtidens bank, og hvad virksomheder kan gøre for at fange op (TechRepublic)

Relaterede Emner:

Australien

Regeringen

Big Data Analytics

Innovation

Sikkerhed

Mobilitet

0