Google udvider AMP til e-mail med bygherren eksempel

0
42

Nul

Interagere med e-mail kunne være mærkbart anderledes i et par måneder.

Googles Gmail-teamet på tirsdag lancerede en Udvikler Forhåndsvisning af hurtige Mobile Sider (AMP) til e-mail for at aktivere afsendere til bedre samarbejde med deres publikum.

gmailamp-pinterest-blog-01.gif
Google ‘ s FORSTÆRKER til e-mail i aktion. (Google -)

Med AMP, vil modtagerne være i stand til at reagere på en e-mail interaktivt via en form uden at skulle klikke på et link og omdirigere til en anden webside uden for e-mail.

Yderligere, AMP til e-mail vil give real-time info om flyrejser, arrangementer, nyheder, køb og meget mere i e-mails, sammen med evnen til modtagerne til at gennemse, interagere med opdateret indhold.

Google har givet et eksempel på AMP for e-mail i et blog-indlæg:

For eksempel sige, at en ekstern leverandør, der ønsker at planlægge et møde med dig, men kan ikke se din kalender, så de sende en e-mail for at få oplysninger om, hvilke datoer og tidspunkter, du er til rådighed. I e-mailen er en form for at koordinere oplysninger. Tak til AMP, til e-Mail, kan du reagere interaktivt via formularen uden at skulle klikke på et link og omdirigere til en anden webside. AMP til e-Mail kan også hjælpe dig med at få mere fra hånden på mindre tid ved at give dig mulighed for hurtigt at RSVP til arrangementer, gennemse, interagere med annoncer og kampagner, eller udfylde et spørgeskema uden nogensinde at forlade e-mail.

Google har lavet AMP til e-mail-specifikationer til rådighed for udviklere, der nu er tilmelding til eftersyn får adgang til via Google. Bruger support vil være tilgængelig i Gmail til mobile og stationære senere i år, siger virksomheden.

Google lancerede sin open source framework AMP i februar 2016 til at gøre det muligt for udviklere at bygge en hurtigere mobil browsing oplevelse for kunderne. Baseret på en varieret arkitektur ved hjælp af Javascript, HTML-og open source-teknologier, FORSTÆRKER er designet til at tjene op til mobil-optimeret indhold (og annoncer) med minimale krav til data på mobile netværk.

I en GIF, Google viste AMP i en Pinterest e-mail, der må læseren til at interagere med det, som en webside. Nu AMP er ikke kun fokuseret på mobile webside hastighed, men også at få brugerne til at interagere med indholdet i en e-mail, når de ellers ikke ville have været tilbøjelige til at klikke på et udgående link.

Google sagde, at virksomheder, herunder Pinterest, Booking.com og Doodle er at udvikle nye erfaringer med at bruge AMP til e-mail. Google har også skrev i blog-indlæg: “Vi ser frem til at se, hvordan andre e-mail-klienter vil vedtage det, også.”

Relaterede Emner:

Google

Virksomhedens Software

Open Source

Mobil-OS

0