Google breidt AMP e-mail met de developer preview

0
36

Nul

De interactie met e-mail kan worden merkbaar anders binnen een paar maanden.

Google ‘s Gmail-team op dinsdag gestart met een Developer Preview van Versnelde Mobiele Pagina’ s (AMP) voor e-mail in te schakelen afzenders beter te gaan met hun publiek.

gmailamp-pinterest-blog-01.gif
Google ‘ s AMP voor e-mail in actie. (Google)

Met AMP ontvangers in staat om te reageren op een e-mail interactief via een formulier zonder te klikken op een link en u omleiden naar een andere webpagina buiten de e-mail.

Verder AMP voor e-mail biedt real-time informatie voor vluchten, evenementen, nieuws, aankopen en meer in e-mails, naast de mogelijkheid om ontvangers te bladeren en te communiceren met up-to-date content.

Google een voorbeeld van AMP voor e-mail in een blog post:

Zeg bijvoorbeeld een externe aannemer wil een vergadering plannen met u maar niet kunt zien in uw agenda, zodat zij sturen een e-mail om de informatie op welke data en tijden u beschikbaar bent. In de e-mail is een vorm te coördineren details. Dankzij AMP voor e-Mail kunt u reageren interactief via het formulier zonder te klikken op een link en u omleiden naar een andere webpagina. VERSTERKER voor e-Mail kan ook helpen krijg je meer gedaan in minder tijd doordat u om snel te REAGEREN op gebeurtenissen, bladeren en interactie met advertenties en campagnes, of het invullen van een vragenlijst zonder ooit het verlaten van e-mail.

Google heeft VERSTERKER voor e-mail specificaties beschikbaar voor ontwikkelaars, die kan nu inschrijven voor de preview van toegang door middel van Google. De ondersteuning van de gebruiker beschikbaar in Gmail op mobiele en desktop later dit jaar, aldus het bedrijf.

Google lanceerde zijn open-source framework AMP in februari 2016 waarmee ontwikkelaars bouwen een sneller mobiel surfen met ervaring voor de klanten. Gebaseerd op een gevarieerde architectuur met behulp van Javascript, HTML en open source technologieën, de VERSTERKER is ontworpen om te dienen tot mobiele-geoptimaliseerde content (en advertenties) met een minimale vereiste gegevens op mobiele netwerken.

In een GIF, Google toonde VERSTERKER in een Pinterest e-mail dat mag de lezer om te interageren met het als een webpagina. Nu AMP is niet alleen gericht op mobiele webpagina snelheid, maar ook het krijgen van de gebruikers om te communiceren met de content in een e-mail, wanneer zij anders niet zou zijn geneigd om te klikken op een uitgaande link.

Google zei dat bedrijven, waaronder Pinterest, Booking.com en Doodle zijn het ontwikkelen van nieuwe ervaringen met VERSTERKER voor e-mail. Google ook schreef in de blog post: “We kijken ernaar uit om te zien hoe andere e-mail clients zal aannemen.”

Verwante Onderwerpen:

Google

Enterprise Software

Open Source

Mobiele OS

0